Oσμή νέων Ιμίων; Ο Cihat Yaycı ισχυρίζεται πως άνοιξε τουρκική σημαία ανοιχτά της Ζουράφας, vid

Ο απόστρατος αντιναύαρχος, υποστηρικτής της Γαλάζιας πατρίδας, Cihat Yaycı, θέλει να αναβιώσει γεγονότα που παραπέμπουν στα Ίμια του 1996.

Συγκεκριμένα, φέρεται να ξεδιπλώνει μία σημαία της Τουρκίας ανοιχτά της Ζουράφας, μιας ακατοίκητης νησίδας που βρίσκεται στο νομό Έβρου ανατολικά της Σαμοθράκης, λέγοντας πως είναι τουρκική.

Ο Cihat Yaycı Pasha είπε: “Ας μην αφήσουμε αυτό το μέρος χωρίς επιτήρηση, ας το φροντίσουμε! Αυτός που δεν μπορεί να πει ότι η νησίδα της Ζουράφας ανήκει σε Τούρκους δεν είναι Τούρκος!”

Ο Cihat Yaycı δήλωσε τα εξής:

«Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ»

Το μέρος που δεν μπορείτε να πάτε δεν είναι δικό σας! Δεν μπορείτε να διεκδικήσετε τη Γαλάζια Πατρίδα λέγοντας “Η Γαλάζια Πατρίδα είναι δική μας” και μη βρίσκεστε στη Γαλάζια Πατρίδα! Η προστασία της Γαλάζιας Πατρίδας μπορεί να επιτευχθεί μόνο με το να είστε εδώ, να κυνηγάτε, να ταξιδεύετε, να πλέετε πλοία και βάρκες, δηλαδή με το να είμαστε απόλυτα παρόντες!

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΝΗΣΙΔΑ ΤΗΣ ΖΟΥΡΑΦΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ!”

Για να μην γίνει η σιωπή μας φωνή για τους Έλληνες, σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου 2024, βρισκόμαστε στο νησί της Ζουράφας, ένα βράχο της Gökçeada (σ.σ. Γκιοκτσέαντα είναι αγροτική περιφέρεια της Επαρχίας Τσανάκκαλε στην νότια ακτή των Δαρδανελλίων), στην 101η επέτειο της Απελευθέρωσης του Gökçeada από την Ελληνική Κατοχή! Μην το πείτε μόνο βράχο, γιατί τα χωρικά ύδατα που σχηματίζονται γύρω από αυτό το νησί, μαζί με τα χωριά του, έχουν το μέγεθος της συνοικίας Gemlik μας! Είναι μια μεγάλη πηγή πλούτου με το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, τους υδρογονάνθρακες και τα ψάρια της! Ας μην αφήσουμε αυτό το μέρος χωρίς επίβλεψη, ας το φροντίσουμε! “Όποιος δεν μπορεί να πει ότι το νησί της Ζουράφας ανήκει σε Τούρκους δεν είναι Τούρκος!”

Δείτε εικόνα από το βίντεο:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-DPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί