Αρβανίτης: «Δεν πάει άλλο με Κασσελάκη! Μέρος του προβλήματος και ο Τσίπρας»

Τη γνώμη του για την κατάσταση κατάρρευσης στον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε στο OPEN ο Ευρωβουλευτής του κόμματος, Κώστας Αρβανίτης.

Σε δηλώσεις του στον «αέρα» εκτόξευσε τα «βέλη» του τόσο προς τον Στέφανο Κασσελάκη όσο και ως προς τον Αλέξη Τσίπρα, καταλογίζοντάς του ευθύνες για όσα συμβαίνουν σήμερα στο κόμμα:

«Ο κύριος Κασσελάκης φάνηκε ανεπαρκής, στην πολύ μεγάλη τιμή που του έγινε από τα μέλη του κόμματος και από τα στελέχη, με στήριξη κιόλας. Και εδώ μπορώ να πω ότι ήταν ανεπαρκής και στην ευκαιρία που είχε, γιατί όλοι στηρίξαμε, ουσιαστικά το κόμμα, αφού πρόεδρος του κόμματος ήταν ο κύριος Κασσελάκης… έτσι πάει. Τη δομή κοιτάς. Μόνος του ουσιαστικά έθεσε θέμα μομφής.

Μέρος του προβλήματος είναι η κυρία Αχτσιόγλου, όπως μέρος του προβλήματος είναι και ο κύριος Τσίπρας, διότι ο κύριος Τσίπρας δεν έπρεπε κατά τη γνώμη μου να παραιτηθεί. Δεν υπήρχε λόγος να παραιτηθεί. Υπήρχε μία ήττα, ναι, πέσαμε από το 22% των ευρωεκλογών. Ο Τσίπρας έκανε ένα κόμμα του 7%. Ο πρόεδρος δεν έπρεπε να φύγει τότε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται επανεκκίνηση. Πριν από 10 μέρες είχα πει ότι χρειάζεται και μια επιτροπή σωτηρίας, όπου δεν θα είναι στα όργανα, δεν θα είναι για να διεκδικήσουν κάτι».

ΦΩΤΟ:Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί