Δρόμος στο Μοσχάτο πήρε το όνομα γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομα του Αντώνη Βαρδή, με τον γιο του, Γιάννη Βαρδή και την οικογένειά του να συγκινούνται ιδιαίτερα από τα αποκαλυπτήρια.

Ο Γιάννης Βαρδής δημοσίευσε στο Instagram, μερικές φωτογραφίες με την νέα οδό που φέρει πλέον το όνομα του συνθέτη, στιχουργού και τραγουδιστή, αλλά και την οικογένεια του να ποζάρει στο σημείο εμφανώς συγκινημένη.

Μάλιστα, το βαφτιστήρι και ανιψιός, Άκης Δείξιμος του Αντώνη Βαρδή μεσολάβησε ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου για την υλοποίηση της διαδικασίας, με τον ίδιο να είναι παρών την ημέρα των αποκαλυπτηρίων.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Αντώνης Βαρδής γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1948 στο Μοσχάτο και για τον λόγο αυτό επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος Δήμος για την μετονομασία.


«Πόσο τιμητικό, πόσο όμορφο, πόσο συγκινητικό. Ήμασταν όλοι με τα μάτια βουρκωμένα. Συγχαρητήρια στο Δήμο Μοσχάτου στις τοπικές αρχές και στον Άκη Δείξιμο, που επέμειναν και υλοποιήθηκε μετά σχεδόν απο 5 χρόνια προσπάθειας. Έχουμε πολλούς ανθρώπους του πολιτισμού μας και είναι ωραίο να τους τιμούμε είτε είναι εν ζωή, είτε όχι. Η παρακαταθήκη του μεγάλη, το έργο του επίσης, αλλά και η απώλεια του. Ο πατέρας μου λοιπόν, ο Αντώνης, ξαναγύρισε στον τόπο, όπου γεννήθηκε. Θα είμαστε πάντα εδώ για να μην ξεχαστεί ποτέ. Ευχαριστούμε πολύ», έγραψε ο Γιάννης Βαρδής στη λεζάντα.

Δείτε τις ΦΩΤΟ ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από enikos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί