Δεκάχρονη εξαφανίστηκε στο δάσος ενώ υπνοβατούσε – Την βρήκαν με…θερμική κάμερα(vid)

Ένα 10χρονο κορίτσι που εξαφανίστηκε στα δάση της Λουιζιάνα επέστρεψε στο σπίτι με την οικογένειά του, χάρη σε ένα drone θερμικής απεικόνισης που την εντόπισε …και οδήγησε στη διάσωσή της.

Δραματικά νέα πλάνα δείχνουν τη στιγμή που το drone εντοπίζει την Peyton Saintignan , η οποία σύμφωνα με την αστυνομία χάθηκε γύρω στις 22:00 στις 14 Σεπτεμβρίου μετά από υπνοβασία στο δάσος κοντά στο σπίτι της στο Shreveport.

Η Πέιτον κουλουριάστηκε στο δάσος και φαίνεται να κοιμόταν όταν το drone μπήκε την εντόπισε… με τη βοήθεια της θερμικής τεχνολογίας.

Το drone μετέφερε τη θέση που βρισκόταν η Πέιτον στην αστυνομία και μια ομάδα έρευνας τη έσωσε και την ένωσε ξανά με την οικογένειά της.

Ο Σερίφης λέει ότι η Πέιτον έλειπε για λίγο περισσότερο από 24 ώρες και βρέθηκε σε μια πυκνή περιοχή με δάση, περίπου 300 μέτρα από εκεί που είχε προηγουμένως εντοπιστεί σε μια κάμερα ίχνους.


Η ομάδα αναζήτησης της Peyton περιελάμβανε αρκετές αστυνομικές και κυβερνητικές υπηρεσίες, αλλά η θερμική κάμερα του drone παρείχε την τεχνολογία και έκανε όλη την δουλειά.

Η εταιρεία drone δραστηριοποιείται έξω από το Αρκάνσας, αλλά ο σερίφης λέει ότι κάποιος στην εταιρεία άκουσε για την εξαφανισμένη κοπέλα από τον κουνιάδο τους και πρόσφερε ένα drone για να βοηθήσει.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί