Απίστευτη γκάφα του BBC: Παρουσίασε τον Φώτη Ιωαννίδη ως παίκτη του ΠΑΟΚ στο Europa League

Το βρετανικό bbc.com έκανε μεγάλη… γκάφα σε αφιέρωμα για τους παίκτες που αξίζουν προσοχή στη League Phase του Europa League, συμπεριλαμβάνοντας και τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, ως παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ανάμεσα στους παίκτες που ξεχώρισαν στην Ευρώπη, αλλά με τον Παναθηναϊκό στο Conference League και όχι με τον ΠΑΟΚ στο Europa League.

Ο αρθρογράφος μπέρδεψε προφανώς τον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, αν και οι δύο ομάδες δεν αγωνίζονται καν στην ίδια διοργάνωση.

Έγραψε λοιπόν: “Φώτης Ιωαννίδης, 24 (ΠΑΟΚ και Ελλάδα). Ο Έλληνας επιθετικός προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Ίπσουιτς – η οποία φέρεται να είδε μια προσφορά 20 εκατομμυρίων λιρών να απορρίπτεται – και της Μπολόνια, που είναι ομάδα του Champions League το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ όμως αρνήθηκε να διαπραγματευτεί και κράτησε τον Ιωαννίδη, αφού πέτυχε 23 γκολ σε 44 αγώνες την περασμένη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων πέντε σε έξι παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, έχει σκοράρει μόνο μία φορά μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν”.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο Europa League, αλλά με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο θα πάρει μέρος φέτος στη League Phase του Conference League.

Δείτε το άρθρο ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί