Καθημερινός εφιάλτης οι επιθέσεις των Ουκρανών στο ρωσικό Belgorod

Ο κυβερνήτης Vyacheslav Gladkov δημοσιεύει καθημερινά στατιστικά στοιχεία

στο Telegram σχετικά με τις επιθέσεις του ουκρανικού στρατού σε πόλεις στη ρωσική συνοριακή περιοχή Belgorod. Η σημερινή καταχώριση δείχνει ότι ο ουκρανικός στρατός έχει επιτεθεί σε 26 τοποθεσίες σε εννέα κομητείες τις τελευταίες 24 ώρες.

Κατά τη διάρκεια των επιθέσεων, οι ουκρανικές μονάδες εκτόξευσαν τουλάχιστον 54 βλήματα και χρησιμοποίησαν 28 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, εννέα από τα οποία καταρρίφθηκαν από την ρωσική αεράμυνα.

Ένας πολίτης τραυματίστηκε στις χθεσινές επιθέσεις. Κοντά στο χωριό Grafowka, τρακτέρ χτυπήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό σε χωράφι. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του δεν κρίνεται κρίσιμη.

Ένας άνδρας και μια γυναίκα αναζήτησαν ιατρική περίθαλψη για βαροτραύμα. Ο άνδρας που τραυματίστηκε στις 16 Σεπτεμβρίου στο χωριό Cheremozhnye μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε στις 25 Σεπτεμβρίου στο χωριό Dubovoye, έλαβε ιατρική βοήθεια και συνεχίζει την ανάρρωση της στο σπίτι της.

Στα σημερινά στατιστικά στοιχεία, ο πολιτικός παραπονιέται για πολυάριθμες υλικές ζημιές. Κατά συνέπεια, τρεις ιδιωτικές κατοικίες, τρία αγροτικά κτίρια, ένα αυτοκίνητο, ένα γκαράζ και πολλές γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου υπέστησαν ζημιές στην περιοχή του Μπέλγκοροντ τις τελευταίες 24 ώρες. Ένα αυτοκίνητο και ένα τρακτέρ καταστράφηκαν ολοσχερώς.

photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί