Τραγωδία: Γνωστή Τουρκάλα TikToker έπεσε από τον 5ο και σκοτώθηκε – Το σημείωμα που άφησε

Η Kubra Aykut, μια πολύ γνωστή Τουρκάλα TikToker που κέρδισε την προσοχή για το βίντεο «Γάμος χωρίς γαμπρό», αφού παντρεύτηκε τον εαυτό της, πέθανε αφού έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυτελούς πολυκατοικίας στην περιοχή Sultanbeyli της Κωνσταντινούπολης.

Το περιστατικό, που συνέβη στις 23 Σεπτεμβρίου, έχει πυροδοτήσει συζητήσεις για το αν ήταν ατύχημα ή πιθανή αυτοκτονία. Οι αρχές ερευνούν ενεργά την υπόθεση και το σημείωμα αυτοκτονίας της.

Ώρες πριν από το θάνατό της, η Aykut μοιράστηκε ένα ανησυχητικό μήνυμα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσής της. «Έχω συγκεντρώσει την ενέργειά μου, αλλά δεν μπορώ να πάρω βάρος. Σήμερα είδα ότι έπεσα στα 44 κιλά. Χάνω ένα κιλό κάθε μέρα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει επειγόντως να πάρω βάρος», δήλωσε. Το μήνυμά της προκάλεσε συναγερμό στους ακολούθους της και τόνισε τη συνεχιζόμενη μάχη της με θέματα υγείας. Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε περίπου την ίδια ώρα, φαινόταν να καθαρίζει το σπίτι της, κάτι που ενέτεινε το μυστήριο γύρω από τον ξαφνικό θάνατό της.

Το υποτιθέμενο σημείωμα αυτοκτονίας της Τουρκάλας TikToker εγείρει περισσότερα ερωτήματα.
Η Aykut φέρεται να άφησε πίσω της ένα σημείωμα αυτοκτονίας, το οποίο έγραφε:

Πήδηξα με τη θέλησή μου. Γιατί δεν θέλω να ζήσω άλλο. Φροντίστε καλά τον Fistik. Ήμουν καλή με όλους στη ζωή μου, αλλά δεν μπορούσα να είμαι καλή με τον εαυτό μου. Το να ζω ως καλός άνθρωπος δεν μου έδωσε τίποτα. Σε αυτή τη ζωή, να είσαι εγωιστής. Έτσι, θα είστε ευτυχισμένοι. Δυσκολευόμουν για μέρες, αλλά κανείς δεν το πρόσεξε. Φεύγω γιατί αγαπώ τον εαυτό μου και θέλω να σκεφτώ τον εαυτό μου για μια φορά. Λυπάμαι. Kubra Aykut. Πόσο έκπληκτος είσαι τώρα, σωστά; Ο κωδικός του τηλεφώνου μου: 145723.

Αυτό το σημείωμα, εάν επαληθευτεί, θα μπορούσε να προσφέρει κρίσιμες γνώσεις για την κατάσταση του μυαλού της και τους αγώνες της που οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό. Αναφέρει επίσης τον “Fistik”, το οποίο πιστεύεται ότι είναι το κατοικίδιό της, υπογραμμίζοντας περαιτέρω την προσωπική φύση των τελευταίων λέξεων της.

Μετά το περιστατικό, το σώμα της Aykut μεταφέρθηκε σε νεκροτομείο ιδιωτικού νοσοκομείου. Η στενή της φίλη Dilan Polat , έφτασε στο νοσοκομείο λίγο μετά, ζητώντας πληροφορίες τόσο από την αστυνομία όσο και από το προσωπικό του νοσοκομείου.

Η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη, με τις αρχές να συγκεντρώνουν αποδεικτικά στοιχεία και να μιλούν με άτομα που βρίσκονται κοντά στην Aykut για να καταλάβουν τι μπορεί να οδήγησε σε αυτό το τραγικό συμβάν.

Οι ακόλουθοι του τουρκικού TikToker και η κοινότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης περιμένουν με αγωνία περισσότερες πληροφορίες καθώς η υπόθεση εξελίσσεται.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί