Τραμπ και Ζελένσκι έκαναν δηλώσεις μετά την συνάντησή τους! Τι ειπώθηκε για τον Πούτιν

Κρίσιμες στιγμές...

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή ότι «έμαθε πολλά» μετά τη συνάντηση με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τονίζοντας όμως πως εξακολουθεί να θέλει να δει ένα γρήγορο τέλος στον πόλεμο της Ουκρανίας με τη Ρωσία.

Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι είναι βέβαιος ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν «θέλει να σταματήσει [ο πόλεμος]».

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία συναντήθηκε με τον Ζελένσκι στην Νέα Υόρκη, καθώς δεν αποκλείεται να είναι εκείνος ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ!

«Έμαθα πολλά, αλλά νομίζω ότι δεν έχω αλλάξει από την άποψη ότι και οι δύο θέλουμε να δούμε αυτό το τέλος και θέλουμε και οι δύο να δούμε να γίνεται μια δίκαιη συμφωνία», είπε ο Τραμπ σύμφωνα με το Fox News , όρθιος πλάι στον Ζελένσκι μετά την συνάντησή τους.

Ο πόλεμος, πρόσθεσε ο Τραμπ, «πρέπει να σταματήσει και (ο Ζελένσκι) θέλει να σταματήσει, και είμαι σίγουρος ότι ο Πρόεδρος Πούτιν θέλει να σταματήσει, και αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός».

Ερωτηθείς τι εννοούσε με τον όρο «δίκαιο», ο Τραμπ απάντησε ότι ήταν «πολύ νωρίς για να το πούμε αυτό».

Ούτε ο Τραμπ ούτε ο Ζελένσκι εξήγησαν δημόσια λεπτομέρειες για μια πιθανή συμφωνία.

Η συνάντηση στον Πύργο Τραμπ έρχεται αμέσως μετά την συνάντηση του Ζελένσκι με την υποψήφια των Δημοκρατικών, Καμάλα Χάρις, στην Ουάσιγκτον!

Η Χάρις και ο Ζελένσκι έδωσαν κοινή ομιλία στον Λευκό Οίκο την Πέμπτη, όπου υποσχέθηκε ακλόνητη υποστήριξη στην ουκρανική προσπάθεια και επέκρινε την τάση του Τραμπ για ειρήνη υπό διαπραγμάτευση σε βάρος ορισμένων περιοχών της χώρας που έχουν καταληφθεί.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί