Γεωργιάδης: Τα πανεπιστήμιά μας δεν ανήκουν στους μπάχαλους

Με αφορμή την ένταση που προκλήθηκε χθες Παρασκευή σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο, όπου δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν μέσα στον χώρο και προχώρησαν σε προσαγωγές,

ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, προχώρησε σε ανάρτηση στο Χ στην οποία έγραψε τα εξής:


«Ο Πρύτανης του ΕΜΠ κ. Χατζηγεωργίου χθες μπήκε στην ιστορία. Στο Ίδρυμα, στην αίθουσα Τελετών, είχαν διοργανώσει μία μεγάλη εκδήλωση για ”την βραδιά του ερευνητή”. Καθηγητές καλεσμένοι από το εξωτερικό, ερευνητές κλπ. Ως συνήθως μία ομάδα της Άκρας Αριστεράς (η γνωστή συμμορία της μιζέριας) εμφανίστηκε εκεί με πανό και φωνές και τραμπουκισμούς για να διακόψει την εκδήλωση και να διαμαρτυρηθεί για όσα διαμαρτύρονται συνήθως αυτοί (από την Παλαιστίνη έως τις αμοιβές κλπ). Ο κ. Πρύτανης όχι μόνον δεν φοβήθηκε αλλά τους είπε κατάμουτρα: ”το Ίδρυμα αυτό ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ”.

Επιτέλους κάποιος είπε το αυτονόητο. Στους μπάχαλους, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ τα Πανεπιστήμιά μας, στους μονίμως διαμαρτυρομένους ΔΕΝ ΑΚΗΚΟΥΝ τα Νοσοκομεία μας και γενικά οι ελάχιστοι κάθε φορά διαμαρτυρόμενοι δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα ιδιοκτησίας από την υπόλοιπη σιωπηλή μεν πλειοψηφία δε! Το θάρρος του παράδειγμα για όλους μας.

Μετά κάλεσαν την ΕΛΑΣ η οποία και παρά τις διαμαρτυρίες και τις φωνές τους, τους έβγαλαν έξω για να συνεχιστεί η εκδήλωση και να αποδειχθεί ότι όταν υπάρχει αντίδραση η «γενναιότητά τους» πάει περίπατο. Δείτε όλο το περιστατικό από το ΑΠΕ και ένα επιπλέον βίντεο από άλλη κάμερα για να δείτε με τα μάτια σας πώς όλα πήγαν μία χαρά και η Αστυνομία απομάκρυνε και εύκολα αυτούς που καταστρέφουν το Πολυτεχνείο μας τόσα χρόνια ανενόχλητοι».

φωτο:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί