Η αλήθεια για το «σχέδιο Νίκης» του Ζελένσκι

Ποιός ο πραγματικός σκοπός του Κιέβου;

Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι διατυμπανίζει παντού πως έχει ένα «σχέδιο νίκης» της Ουκρανίας για τη σύγκρουση με τη Ρωσία και πως αυτό είναι απολύτως έτοιμο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλες οι σημαντικές λεπτομέρειες και οι βασικές πτυχές της πρωτοβουλίας έχουν ήδη καθοριστεί πλήρως.

Σίγουρα στο Κρεμλίνο έχουν ξεσπάσει σε γέλια, ωστόσο, ο Ζελένσκι γυρνάει όλη την Δύση και παρουσιάζει το σχέδιό του, ωστόσο τόσο σε Αμερική όσο και Ευρώπη, οι προτάσεις του δεν βρίσκουν υποστηρικτές!

Λέγεται πως μεταξύ των πτυχών αυτού του περιβόητου σχεδίου, ίσως να βρίσκεται πάγωμα των εχθροπραξιών σε ορισμένα σημεία του μετώπου, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως βασικός πυρήνας του είναι η είσοδος της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

Η πρωτοβουλία Ζελένσκι φέρεται να περιλαμβάνει επίσης την εφαρμογή μέτρων πολιτικής, οικονομικής και διπλωματικής πίεσης στην Μόσχα.

Την ίδια ώρα, η Ρωσία συνεχίζει να επιδιώκει τους στόχους της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, όπως αναφέρεται!

Λογικές φωνές σε Ρωσία και Δύση, αναφέρουν πως το σχέδιο Ζελένσκι είναι ένας ακόμα τρόπος για να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία και να διατηρήσει την ιδιότητά του, τα χρήματά του και τις εγγυήσεις ασφάλειάς του.

Ο Ζελένσκι δεν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος, όπως υπογραμμίζεται, καθώς ξέρει πολύ καλά πως το τέλος του πολέμου λογικά θα συνοδευτεί με το πολιτικό δικό του τέλος!

Εκτός και αν το τέλος του δεν είναι μόνο πολιτικό!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SER

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί