«Λογική χρυσόψαρου»: Ξεκινά προσπάθεια της ΝΔ να πάρει πίσω όσα έχασε πρόσφατα

Τι ξεκινά άμεσα...

Η Νέα Δημοκρατία, δεδομένου ότι εφαρμόζει με συνέπεια τις πολιτικές της νέας εποχής, της ψηφιοποίησης και του Μεγάλου Αδελφού στην οικονομία και όχι μόνο, χαίρει της στήριξης Βρυξελλών και Λευκού Οίκου!

Ως εκ τούτου, για την ώρα, δεν υπάρχει διάθεση στήριξης εναλλακτικής πρότασης, με τις δυνάμεις αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, κυρίως σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, να προσπαθούν ακόμα να εκλέξουν αρχηγό και άκρη να μην βρίσκουν!

Πάρα ταύτα, υπάρχει διάθεση στην Πειραιώς να μην επαναπαυτούν και να κυνηγήσουν πίσω τις δεξιές ψήφους, οι οποίες χάθηκαν με τις «αντί-δεξιές», κατά πολλούς, πολιτικές αποφάσεις που πήρε η ΝΔ σε σχέση με πολλά κοινωνικά θέματα!

Ξεκινά, λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες ,προσπάθεια του Μαξίμου να επαναπροσεγγίσει τους δυσαρεστημένους γαλάζιους ψηφοφόρους, οι οποίοι πλησιάζονται ή έχουν κερδηθεί από μικρότερους κομματικούς σχηματισμούς.

Το σχέδιο προφανώς βασίζεται στην «λογική του χρυσόψαρου»! Τι σημαίνει αυτό; Κυβερνητικά κλιμάκια φέρονται να ξεκινούν περιοδείες στην ελληνική επικράτεια, με στόχο να επανέλθει η επαφή με την κοινωνία και δη με τις λαϊκές δεξιές πτυχές της! Στο Μαξίμου ενδεχομένως θεωρούν πως, έχοντας περάσει καιρός από τα όποια «αντί-δεξιά» νομοσχέδια που ψηφίστηκαν σε σχέση με τις νέες πραγματικότητες στην χώρα μας, λίγη δεξιά ρητορική στις επαφές με δεξιούς ψηφοφόρους θα κολλήσει ξανά το ραγισμένο γυαλί, καθώς ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνά εύκολα, αρκεί να του δώσεις σημασία και φυσικά χρήμα!

Οι επισκέψεις θα γίνουν στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής Περιφερειακής Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης, με ορίζοντα το 2030 της σχετικής Ατζέντας του ΟΗΕ, και θα αφορούν και τις 13 Περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας!

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει το «παρών» στην Αλεξανδρούπολη, παρουσιάζοντας το περιφερειακό σχέδιο Ανάπτυξης για εκείνην την περιοχή.

Η εκ νέου προσέγγιση στην παραδοσιακά δεξιό Βορρά θα συνοδευτεί από έργα… ανάπτυξης  ύψους 5,2 δις ευρώ, με  αναβάθµιση των υποδοµών, φαινομενική στήριξη του πρωτογενούς τοµέα και άφθονη πράσινη µετάβαση, η οποία, ωστόσο, δεν αποκλείεται να οδηγεί στην από-ανάπτυξη, άπαξ και μελετηθούν σε βάθος οι συνέπειες της! Πόσοι όμως θα ασχοληθούν με αυτό;

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί