«Αν δεν βγει ο Τραμπ»: Ο Μασκ εξηγεί πως οι ΗΠΑ θα γίνουν χούντα και μονοκομματικό κράτος

Αυτό κάνει ήδη η Καμάλα Χάρις, προκειμένου να αλλάξει τον δημοκρατικό χαρακτήρα Πολιτειών! Απίστευτα όλα αυτά αν ισχύουν!

Το Δημοκρατικό Κόμμα θα μπορούσε να μετατρέψει τις ΗΠΑ σε ένα de facto μονοκομματικό κράτος, εάν καταφέρουν να ενισχύσουν το εκλογικό τους σώμα σε πολιτείες που ταλαντεύονται παρέχοντας όλο και περισσότερο υπηκοότητα σε παράνομους μετανάστες, υποστήριξε ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Έλον Μασκ.

Αυτό έρχεται καθώς οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου πλησιάζουν, με τη ρητορική και από τις δύο πλευρές να γίνεται πιο έντονη.

Ο Μασκ, ο οποίος υποστηρίζει τον Τραμπ, ανέφερε στο X:

«Πολύ λίγοι Αμερικανοί συνειδητοποιούν ότι, αν ΔΕΝ εκλεγεί ο Τραμπ, αυτή θα είναι η τελευταία εκλογή. Δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση απειλή για την δημοκρατία, είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί.

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω: αν ακόμη και 1 στους 20 παράνομοι γίνονται πολίτες ετησίως, κάτι που οι Δημοκρατικοί επισπεύδουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, αυτό θα ήταν περίπου 2 εκατομμύρια νέοι νόμιμοι ψηφοφόροι σε 4 χρόνια.

Το περιθώριο ψήφου στις πολιτείες swing είναι συχνά λιγότερο από 20 χιλιάδες ψήφους. Αυτό σημαίνει ότι αν το «Δημοκρατικό» Κόμμα πετύχει, δεν θα υπάρχουν άλλα κράτη swing (σ.σ. Οι λεγόμενες αμφιταλαντευόμενες πολιτείες -swing states- των ΗΠΑ εκλέγουν αμφότερους Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς! Αν οι Δημοκρατικοί καταφέρουν όσα καταγγέλει ο Μασκ, τότε θα πάψουν να είναι swing και θα εκλέγουν μόνο δημοκρατικούς με την βοήθεια των νομιμοποιημένων αλλοδαπών)

Επιπλέον, η κυβέρνηση Μπάιντεν/Χάρις έχει οδηγήσει «αιτούντες ασύλου», οι οποίοι αποκτούν γρήγορα υπηκοότητα, απευθείας σε πολιτείες όπως η Πενσυλβάνια, το Οχάιο, το Ουισκόνσιν και η Αριζόνα. Είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κερδίσεις όλες τις εκλογές.

Τότε η Αμερική γίνεται μονοκομματικό κράτος και η Δημοκρατία τελείωσε. Οι μόνες «εκλογές» θα είναι οι προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού Κόμματος.

Αυτό συνέβη ήδη στην Καλιφόρνια πριν από πολλά χρόνια, μετά την αμνηστία του 1986. Το μόνο πράγμα που εμποδίζει την Καλιφόρνια από τον ακραίο σοσιαλισμό και τις ασφυκτικές κυβερνητικές πολιτικές είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν να φύγουν από την Καλιφόρνια και να παραμείνουν στην Αμερική. Από τη στιγμή που ολόκληρη η χώρα ελέγχεται από ένα κόμμα, δεν θα υπάρχει διαφυγή. Παντού στην Αμερική θα είναι σαν τον εφιάλτη που βρίσκεται στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο».

Ο Μασκ ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι θα κλείσει τα γραφεία του X στο Σαν Φρανσίσκο, λέγοντας ότι «βαρέθηκε να αποφεύγει τις συμμορίες βίαιων τοξικομανών μόνο και μόνο για να μπαίνει και να βγαίνει από το κτίριο». Η μετεγκατάσταση του X στο Τέξας συνέπεσε με πολλές υψηλού προφίλ αποχωρήσεις επιχειρήσεων εν μέσω της έξαρσης φαινομένων αστέγων, ναρκωτικών και εγκληματικότητας της πόλης.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί