Σοκαριστική παραδοχή από το WEF για όσα έρχονται από Νοέμβριο αν χάσει ο Τραμπ, vid

«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να νικήσουμε με αρκετές ψήφους».

Ο Τζον Κέρι χαρακτήρισε την Πρώτη Τροποποίηση του Αμερικανικού Συντάγματος «μεγάλο εμπόδιο» για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της κλιματικής αλλαγής.

Ο υπερδιεθνιστής και πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ συμμετείχε σε πάνελ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την Πράσινη Ενέργεια την περασμένη Τετάρτη.

Κοντά στο τέλος του πάνελ, ένα μέλος του κοινού ρώτησε τι μπορεί να γίνει για να καμφθεί η παραπληροφόρηση γύρω από την κλιματική αλλαγή στο διαδίκτυο.

«Ξέρετε ότι υπάρχει πολλή συζήτηση τώρα για το πώς χαλιναγωγείς αυτές τις οντότητες προκειμένου να εγγυηθείς ότι θα έχεις κάποια ευθύνη για γεγονότα, κ.λπ. Αλλά κοιτάξτε, εάν οι άνθρωποι πηγαίνουν μόνο σε μία πηγή και την πηγή στην οποία πηγαίνουν είναι “άρρωστη” και, ξέρετε, έχει μια ατζέντα, και διαδίδουν παραπληροφόρηση, η Πρώτη Τροποποίηση μας αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για να μπορέσουμε απλώς, ξέρετε, να την (σ.σ. την πηγή) εξαφανίσουμε».

Συνεχίζοντας, ο Τζον Κέρι έκανε σαφή αναφορά στις εκλογές των ΗΠΑ προαναγγέλλοντας σαρωτικές αλλαγές στο πεδίο της ελευθερίας του λόγου εφόσον κερδίσει η Καμάλα Χάρις:

«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να κερδίσουμε το έδαφος, να κερδίσουμε το δικαίωμα να κυβερνήσουμε έχοντας κερδίσει αρκετές ψήφους ώστε να είστε ελεύθεροι να εφαρμόσετε αλλαγές. Και προφανώς υπάρχουν άνθρωποι στις ΗΠΑ που προσπαθούν να εφαρμόσουν αλλαγές με άλλους τρόπους. Οι Δημοκρατίες δοκιμάζονται αυτή τη στιγμή και δεν έχουν αποδείξει την ικανότητα να τρέχουν αρκετά γρήγορα. Για μένα αυτό είναι ένα μέρος περί τίνος πρόκειται αυτός ο αγώνας, αυτές οι εκλογές».

Θυμίζουμε τι προβλέπει η «Πρωτη Τροπολογία» που ορίστηκε το μακρινό 1791 και η οποία δεν… αρέσει στον Τζον Κέρι:

«Το Κογκρέσο δεν θα εγκρίνει νόμο που θα υποστηρίζει την εγκαθίδρυση θρησκείας ή που θα απαγορεύει την ελεύθερη θρησκευτική λατρεία ή που θα περιορίζει την ελευθερία του λόγου ή του τύπου ή το δικαίωμα του λαού να συνέρχεται ειρηνικά και να αιτείται στην Κυβέρνηση σχετικά με την ικανοποίηση παραπόνων του».

Τα παραπάνω απίστευτα λόγια του υπεριδιεθνιστή πολιτικού προκάλεσαν σάλο στις ΗΠΑ, με τον Έλον Μασκ να παρεμβαίνει και να μιλάει για «καταστροφή του αμερικανικού Συντάγματος»:

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-DDP POOL photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί