Το ΝΑΤΟ παραδέχθηκε ανοικτά πως ο Πούτιν… «μπλοφάρει» για τα πυρηνικά!

Εν ολίγοις δεν τον παίρνουν στα σοβαρά στο ΝΑΤΟ και ψάχνουν να δουν την πραγματική «κόκκινη γραμμή» του Πούτιν!

«Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν πρέπει να αντιληφθεί ότι το ΝΑΤΟ δεν θα υποχωρήσει στην Ουκρανία», δήλωσε ο νέος γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του.

«Οφείλουμε να επικεντρωθούμε στην πολεμική προσπάθεια. Οσο περισσότερο βοηθήσουμε την Ουκρανία, τόσο νωρίτερα θα τελειώσει ο πόλεμος. Η Ουκρανία δεν θα υπήρχε σήμερα ως κράτος χωρίς τη νατοϊκή βοήθεια».

Ο Μαρκ Ρούτε δήλωσε σήμερα ότι το δικαίωμα αυτοάμυνας της Ουκρανίας «δεν τελειώνει στα σύνορα», αναγνωρίζοντας ότι η κατάσταση στο ουκρανικό μέτωπο είναι δύσκολη, αλλά προσθέτοντας ότι τα εδαφικά κέρδη που επιτυγχάνει η Ρωσία έχουν υψηλό κόστος γι’ αυτήν.

Το ΝΑΤΟ δεν θεωρεί ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος από τις ρωσικές απειλές για χρήση πυρηνικών όπλων, δήλωσε ο νέος γενικός γραμματέας προειδοποιώντας ότι οι χώρες της Ατλαντικής Συμμαχίας δεν πρέπει να ενδίδουν στις συχνές απειλές του ρώσου πορέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων ώστε να μην δημιουργήσουν ένα επικίνδυνο προηγούμενο.

Ποιό είναι το μήνυμα που περνάει εδώ ο νέος Γ.Γ. της Συμμαχίας;

Πως οι συνεχείς προειδοποιήσεις του Πούτιν και όλης της πολιτικοστρατιωτικής ελίτ της Ρωσίας περί ρίψης πυρηνικών και αλλαγές πυρηνικών δογμάτων δεν μοιάζουν να είναι ικανές προκειμένου να «τρομάξουν» τόσο όσο πρέπει τις μαριονέτες της Δύσης και και τα αφεντικά τους.

Κι όλα αυτά ερχονται μετά το διπλό νατοϊκό χτύπημα (πιθανότατα με πυραύλους) σε μεγάλες ρωσικές αποθήκες οπλισμού στο Toropets και το Κρασνοντάρ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί