Η συνάντηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και η από κοινού επίσκεψη(vid)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνοδεύεται από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στο RAF Northolt στο δυτικό Λονδίνο για να σηματοδοτήσουν την έναρξη των δύο νέων αεροασθενοφόρων της πρωτεύουσας.

Τα ολοκαίνουργια ελικόπτερα εγκαινιάστηκαν από το Air Ambulance Charity του Λονδίνου την Τρίτη, καθώς ανανέωσε τον στόλο του μετά τη συγκέντρωση 16 εκατομμυρίων λιρών μέσω μιας έκκλησης συγκέντρωσης χρημάτων που κέρδισε την υποστήριξη διασημοτήτων.

Η εμφάνιση του πρώην σταρ της Αγγλίας Ντέιβιντ Μπέκαμ ήρθε ως έκπληξη στην προγραμματισμένη επίσκεψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ , πρώην πιλότου ασθενοφόρου με το Αεροπορικό Ασθενοφόρο της Ανατολικής Αγγλίας και προστάτη της Φιλανθρωπικής οργάνωσης Air Ambulance του Λονδίνου.

Ο Γουίλιαμ απεικονίστηκε να κάνει χειραψία με τον Μπέκαμ, καθώς έφτασαν στο RAF Northolt το πρωί της Τρίτης.

Οι φωτογραφίες έδειχναν τους δυο τους να συνομιλούν με τους γιατρούς των ασθενοφόρων και να ποζάρουν για selfies μαζί τους.

Αφού είδαν το ένα από τα ελικόπτερα ο καθένας υπέγραψε στο αεροσκάφος με μαύρο μαρκαδόρο, καθώς και σκαρφάλωσαν μέσα στο πιλοτήριο.

Φαίνεται ότι μόνο ένα από τα ελικόπτερα βρισκόταν στην εκδήλωση, καθώς η κακοκαιρία σήμαινε ότι ένα από αυτά δεν μπορούσε να παραδοθεί.

Ο Γουίλιαμ προσέγγισε προσωπικά τον Μπέκαμ για να γίνει το δημόσιο πρόσωπο της έκκλησης του Omaze House, η οποία συγκέντρωσε 4 εκατομμύρια λίρες ενώ είχε στόχο τα 15 εκατομμύρια £, αλλά τα ξεπέρασε, εισπράττοντας 16 εκατομμύρια £.

Ο Μπέκαμ είπε: «Είμαστε εδώ σήμερα για να γιορτάσουμε… την επιτυχία του έρανου για τα ασθενοφόρα του Λονδίνου, κάτι που μου αρέσει πολύ και συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια.

«Όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μου ζήτησε να συμμετάσχω, ένιωσα πως μου δόθηκε μεγάλη τιμή με κάθε ειλικρίνεια».

Και πρόσθεσε: «Είναι κάτι που είναι μέρος του Λονδίνου για πολύ καιρό, πάνω από 35 χρόνια απίστευτης δουλειάς που κάνουν οι πιλότοι και οι γιατροί, τα εκατομμύρια ζωές που έχουν σώσει όλα αυτά τα χρόνια είναι κάτι για το οποίο ήμουν πολύ περήφανος. να κληθείς να γίνεις μέρος».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί