Βραζιλιάνα επιχειρηματίας πέθανε μετά από έξι πλαστικές επεμβάσεις…την ίδια μέρα!

Μια γυναίκα πέθανε από επιπλοκές αφού υποβλήθηκε σε έξι πλαστικές επεμβάσεις σε μια ιατρική μονάδα στην πόλη Sobral της βορειοανατολικής Βραζιλίας.

Η 24χρονη Βίβιαν Μόντε χειρουργήθηκε στις 31 Αυγούστου και πέρασε 20 ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας πριν πεθάνει την περασμένη Πέμπτη, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά της.

Ο επί έξι χρόνια φίλος της, ο Ρενάν Σαντιάγο, είπε στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1 ότι πλήρωσε περίπου 7.300 δολάρια για μείωση στήθους, μεταμόσχευση λίπους γλουτών και λιποαναρρόφηση στο στομάχι, τα χέρια, την πλάτη και τον λαιμό της.

Ο Σαντιάγκο είπε ότι η Μόντε για μεγάλο χρονικό διάστημα οραματιζόταν να υποβληθεί σε μείωση του στήθους της και πρόσφατα ήθελε να αφαιρέσει λίπος από την κοιλιά της επειδή πίστευε ότι είχε πάρει επιπλέον βάρος.

Εξήγησε ότι η Μόντε βρήκε έναν γιατρό που δέχτηκε να κάνει και τις δύο χειρουργικές επεμβάσεις και την έπεισε να υποβληθεί στις άλλες τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της λιποαναρρόφησης στον αυχένα , την οποία συμφώνησε να κάνει δωρεάν.

Πριν από τη χειρουργική επέμβαση, η Μόντε τοποθετήθηκε σε πρόγραμμα απώλειας βάρους και υποβλήθηκε σε πρόσθετες εξετάσεις για να δείξει ότι ήταν έτοιμη για όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο Σαντιάγκο είπε ότι η Μόντε πήρε εξιτήριο την επόμενη μέρα μετά την επέμβαση και άρχισε να νιώθει δυσφορία στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν δεν μπορούσε να ουρήσει.

Ο χειρούργος, το όνομα του οποίου δεν κοινοποιήθηκε από την οικογένεια της Μόντε, τη συμβούλεψε να επισκεφτεί το πλησιέστερο κέντρο επείγουσας φροντίδας, όπου υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε.

Η κατάσταση της Μόντε επιδεινώθηκε καθώς περνούσαν οι μέρες και εμφάνισε βακτηριακή και μυκητιασική λοίμωξη και της δόθηκαν δύο σακούλες αίμα. Επιπλέον, το στήθος της άνοιξε και είχε εκκρίσεις και στα δύο χέρια.

Ο Σαντιάγο κατηγόρησε τη γιατρό για αμέλεια «επειδή δεν παρείχε βοήθεια … δεν τη συμβούλεψε να κάνει λιγότερες επεμβατικές διαδικασίες».

Είπε ότι ο χειρουργός γνώριζε καλά «για τον κίνδυνο και απλώς δεν την προειδοποίησε».

«Δεν είχε ιδέα», πρόσθεσε ο Σαντιάγο. «Είχε μόνο ένα όνειρο να κάνει το χειρουργείο. Και συνέχισε να ζει το όνειρό του ».

Το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας της Πολιτείας Σεάρα ερευνά τον θάνατο της Μόντε.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί