Τεχεράνη: Το 90 τοις εκατό των ρουκετών που εκτοξεύτηκαν έπληξαν τους στόχους τους

Το Ιράν εκτόξευσε εκατοντάδες βαλλιστικούς πυραύλους στο Ισραήλ αργά το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου σε μια μαζική επίθεση αντιποίνων, χτυπώντας απευθείας πολλές στρατιωτικές βάσεις σε ολόκληρη την χώρα, σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από την Τεχεράνη. Η ιρανική επιχείρηση, που ονομάζεται «True Promise 2», είχε στόχο «αρκετές αεροπορικές βάσεις και ραντάρ καθώς και κέντρα για τον […]

Το Ιράν εκτόξευσε εκατοντάδες βαλλιστικούς πυραύλους στο Ισραήλ αργά το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου σε μια μαζική επίθεση αντιποίνων, χτυπώντας απευθείας πολλές στρατιωτικές βάσεις σε ολόκληρη την χώρα, σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από την Τεχεράνη.

Η ιρανική επιχείρηση, που ονομάζεται «True Promise 2», είχε στόχο «αρκετές αεροπορικές βάσεις και ραντάρ καθώς και κέντρα για τον σχεδιασμό δολοφονιών κατά των ηγετών του Άξονα της Αντίστασης», ανέφερε η δεύτερη δήλωση της Ιρανικής Επαναστατικής Φρουράς.

«Παρόλο που αυτή η περιοχή προστατεύεται από τα πιο προηγμένα και πυκνά αμυντικά συστήματα, το 90 τοις εκατό των πυραύλων έπληξαν επιτυχώς τους στόχους τους», συμπλήρωσε η δήλωση.

photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί