Ferrari έπεσε στα χέρια…5χρονων σε παιδικό πάρτι! Δείτε τι ακολούθησε – Βίντεο

Γονείς μετέτρεψαν το ιταλικό σούπερ αυτοκίνητο του μισού εκατομμυρίου σε καμβά ζωγραφικής για το παιδικό πάρτι γενεθλίων του 6χρονου γιού τους.

Οι πλούσιοι που μένουν στο Ντουμπάι βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά από την πλειοψηφία των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτόν τον πλανήτη!

Αυτόν τον παραλογισμό μας δείχνει και ένα βίντεο που εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Ο λόγος, για τους γονείς ενός παιδιού που είχε γενέθλια και αντί να προσλάβουν έναν μάγο ή έναν κλόουν, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν μια Ferrari ως «καμβά ζωγραφικής» για να διασκεδάσουν τα παιδιά των καλεσμένων.

Το βίντεο προκαλεί θλίψη, όχι μόνο στους λάτρεις των αυτοκινήτων ή της Ferrari, αλλά γενικότερα. Πληροφορίες εκτός από αυτά που μπορούμε να δούμε στο σύντομο βίντεο, δεν γνωρίζουμε.

Μερικά πιτσιρίκια με πινέλα στα χέρια άρχισαν να ζωγραφίζουν μια Ferrari F8 Spider. Η διακόσμηση στο πάρτι είχε θέμα «Ferrari», ενώ όπως σύμφωνα με την επιγραφή είναι αφιερωμένο στον μικρό Noah που έγινε έξι ετών.

Πάντως σίγουρα δεν είναι αυτός τρόπος να συμπεριφερθείς σε μια Ferrari, ενώ γενικότερα υπάρχουν και άλλοι λίγο πιο «ταπεινοί» τρόποι για να διασκεδάσουν σε παιδικό πάρτι οι μικροί καλεσμένοι…

(Με πληροφορίες από carandmotor. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί