Θεσσαλονίκη: Συνεχίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης

Συνεχίζουν να επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και τα μηχανήματα έργου μέχρι την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα στον αύλειο χώρο εργοστασίου ανακύκλωσης στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο βρίσκονται 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Eξάλλου, με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ ζητάει «να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς, να παρθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και προστασίας, να καταρτιστεί ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης ενός βιομηχανικού ατυχήματος μεγάλης κλίμακας απαραίτητο σε μία περιοχή με εργοστάσια εύφλεκτων υλικών, να ενισχυθούν άμεσα υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας και ελεγκτικοί μηχανισμοί που διαχρονικά υποβαθμίζονται».

Σε ανακοίνωση της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ υπογραμμίζεται ακόμη η ανάγκη «να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα, με ευθύνη του κράτους για την διασφάλιση του εισοδήματος των εργαζομένων της συγκεκριμένης επιχείρησης για όσο καιρό παραμένουν εκτός εργασίας είτε μέχρι να λειτουργήσει εκ νέου η επιχείρηση ή στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό να παρθούν μέτρα στήριξης στην εύρεση εργασίας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί