ΗΠΑ: Δασκάλα αποκεφαλίστηκε από τον γιο της λίγες ώρες πριν το πάρτι έκπληξη των γενεθλίων της

Το αποκεφαλισμένο σώμα μιας γυναίκας βρέθηκε μέσα σε ένα σπίτι στο Glendale και ο γιος της συνελήφθη σε σχέση με τον φρικτό θάνατο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Μια έρευνα ξεκίνησε την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα κοντά στην οδό Bethany Home και στην 43η Λεωφόρο, όταν ένα μέλος της οικογένειας τηλεφώνησε για να αναφέρει ότι βρήκε την 49χρονη Teresa DeJesus Cruz Rubio νεκρή.

“Η οικογένεια είχε ετοιμάσει μια έκπληξη γιορτή γενεθλίων για το θύμα. Νωρίτερα εκείνη την ημέρα γύρω στις 3:40 μ.μ., μέλη της οικογένειας επικοινώνησαν με το θύμα, το οποίο είχε συμφωνήσει να συναντηθεί μαζί τους. Όταν το θύμα δεν εμφανίστηκε στη συγκέντρωση, η οικογένεια ανησύχησε και πήγε στο σπίτι της όπου ανακάλυψαν το αποκεφαλισμένο σώμα της», ανέφερε η αστυνομία του Γκλέντει .

Οι ερευνητές είχαν λόγους να πιστεύουν ότι ο γιος του θύματος, Αλεχάντρο Γκονζάλες, εμπλέκεται στον θάνατο της μητέρας του.

Ο Γκονζάλες φέρεται να χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο της μαμάς του γύρω στις 5 το απόγευμα εκείνη την ημέρα. Λίγο αργότερα, φέρεται να χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της μαμάς του για να καλέσει μέλη της οικογένειάς του.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε από την αστυνομία του Phoenix στις 2:40 π.μ. στις 28 Σεπτεμβρίου κοντά στην 99th Avenue και I-10. Ο Γκονζάλες μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Γκλέντεϊλ για ανάκριση.

«Ο Αλεχάντρο παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε τη μητέρα του πολλές φορές χρησιμοποιώντας ένα κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια την αποκεφάλισε», ανέφερε η αστυνομία.

Κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας Maricopa και κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού.

Η οικογένεια είπε στους αστυνομικούς ότι ο Γκονζάλες είχε μόλις βγει από τη φυλακή και ζούσε με τη μαμά του. Τα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η οικογένειά του είπε ότι είχε ψυχικές παθήσεις και ότι ήταν ικανός να τη σκοτώσει.

«Είναι απολύτως φρικτό»

Με τη βοήθεια ενός σιδηρουργού, η οικογένεια μπήκε στο σπίτι της και τη βρήκε νεκρή. Οι αστυνομικοί βρήκαν την Cruz Rubio κάτω από μια κουβέρτα με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα της.

Οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι το ντους εξακολουθούσε να τρέχει και ένα ματωμένο μαχαίρι κουζίνας ήταν στο νεροχύτη.

Η αδερφή της είπε στους αξιωματικούς ότι έλειπε το μπορντό αυτοκίνητο που έδωσε στον Κρουζ Ρούμπιο να το χρησιμοποιήσει.

Όταν η αστυνομία βρήκε το SUV και τον Γκονζάλες, φέρεται να είδαν τραύματα στα χέρια του και αίμα στα ρούχα του.

“Ο Αλεχάντρο ισχυρίστηκε ότι εμπλεκόταν ένας άλλος ύποπτος, αλλά οι ντετέκτιβ είπαν ότι δεν υπήρχαν άλλα στοιχεία που να το υποδεικνύουν σύμφωνα με όλα τα άλλα στοιχεία που είχαν συλλέξει”, ο Sgt. είπε ο Χόσκιν.

“Είναι απολύτως φρικτό. Είναι φρικτό για την οικογένεια που έπρεπε να το αντέξει αυτό, είναι φρικτό για τους αξιωματικούς που έπρεπε να πάνε και να το δουν”, είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας Χόσκιν.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί