YouTuber ξοδεύει 100 ώρες στην «Πόλη του Μέλλοντος»…στη Σιγκαπούρη και αποκαλύπτει – Βίντεο

Ένας YouTuber που πέρασε 100 ώρες στην «Πόλη του Μέλλοντος» αποκάλυψε μερικούς από τους άγριους τρόπους χρήσης της τεχνολογίας.

Η χώρα της Σιγκαπούρης από πολλούς ονομάζεται πόλη του μέλλοντος ή αλλιώς η πιο “έξυπνη” πόλη του κόσμου.

Ο δημοφιλής YouTuber DrewDoes ταξίδεψε στη χώρα και είδε από κοντά μερικές από τις καινοτομίες υψηλής τεχνολογίας της Σιγκαπούρης.

Σε ένα οκτάλεπτο κλιπ, με τίτλο «Πέρασα 100 ώρες στην πόλη του μέλλοντος», ο ταξιδιώτης ξεκίνησε απαθανατίζοντας μια μυριάδα ρομποτικών εργαζομένων στην κάμερα.

Ένα από αυτά τα αυτοματοποιημένα ρομπότ ήταν ένας θυμωμένος φύλακας ασφαλείας που περιπολούσε την είσοδο του αεροδρομίου.

«Τα ρομπότ ασφαλείας μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα όπως να βγουν έξω και να επιβάλουν τη στάθμευση», παρατήρησε ο σταρ των social media .

Ωστόσο, μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε ότι δεν είναι μόνο το αεροδρόμιο που έχει αντικαταστήσει τους ανθρώπινους εργάτες του. Ορισμένα υποκαταστήματα καφέ απασχολούν σερβιτόρους που λειτουργούν μόνοι τους από τους οποίους μπορείτε να παραγγείλετε παγωμένους καφέδες.

Καθαρίζουν επίσης τα σκουπίδια από τα τραπέζια και προσφέρουν γλυκές λιχουδιές στο τραπέζι σας.

Ρομπότ που μεταφέρουν νερό εθεάθησαν επίσης να περιφέρονται στους δρόμους, ενώ η DrewDoes βιντεοσκοπούσε ηλεκτρονικά χλοοκοπτικά να περιπολούν στους χώρους του ξενοδοχείου.

Σε άλλο σημείο, ένα από τα ξενοδοχεία που διέμενε ο YouTuber είχε εγκαταστήσει ένα ρομποτικό εργαλείο για ομελέτα.

Ο DrewDoes δοκίμασε μόνος του το εργαλείο και παρόλο που η συσκευή animatronic έκανε χάος, κατάφερε να μαγειρέψει την τέλεια ομελέτα.
Εν τω μεταξύ, ο σταρ βιντεοσκόπησε επίσης τον εαυτό του να επισκέπτεται ένα εστιατόριο σούσι με θέμα το διάστημα, όπου δεν υπήρχαν εμφανείς υπάλληλοι.

Αντίθετα, όλο το φαγητό παραδόθηκε απευθείας στο τραπέζι χρησιμοποιώντας ένα σύστημα τρένων διακοσμημένο με διάφορες εκφράσεις του προσώπου.

Ο DrewDoes σχολίασε επίσης την αρχιτεκτονική στο «The City of the Future».

Τα κυριότερα σημεία του περιελάμβαναν πλωτά καταστήματα , εμπορικά κέντρα υψηλής τεχνολογίας και το τουριστικό αξιοθέατο Gardens by the Bay.

Το τελευταίο είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς κηπευτικών της Ασίας και έχει υποδεχτεί περισσότερους από 50 εκατομμύρια επισκέπτες από τότε που άνοιξε το 2013.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, ο DrewDoes απαθανάτισε μηχανήματα αυτόματης πώλησης γεμάτα με ενεργειακά ποτά καθώς και λεωφορεία που είχαν μετατραπεί σε ξενοδοχεία.

Ένας δεύτερος είπε: «Σας ευχαριστώ που συστήσατε τη Σιγκαπούρη σε όλους. Χαίρομαι που απολαύσατε τη διαμονή σας εδώ.»

«Πολύ υποτιμημένος YouTuber», παρατήρησε κάποιος άλλος. «Η Σιγκαπούρη είναι ένα από τα 10 μέρη που πρέπει να πάω πριν πεθάνω»!

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί