Η χειρότερη παίκτρια Master Chef όλων των εποχών! Το πιάτο που έμεινε στην ιστορία(vid)

Μια διαγωνιζόμενη του MasterChef στην Ισπανία αποκλείστηκε από το σόου αφού σέρβιρε στους κριτές μία πέρδικα ολόκληρη μαζί με τα φτερά.

Η Saray Carrillo, 27 ετών, φέρεται να αηδίασε με την προοπτική ότι έπρεπε να μαδήσει και να μαγειρέψει μια πέρδικα, κάτι που ήταν το θέμα του διαγωνισμού εκείνης της ημέρας που έθεσαν οι κριτές.

Αντίθετα, σέρβιρε προκλητικά το πτηνό ολόκληρο και άψητο!

Η Carrillo φέρεται να είχε ανοιχτεί για τον φόβο της να χειρίζεται και να μαγειρεύει πτηνά στο παρελθόν και ερμήνευσε την πρόκληση ως εσκεμμένη επίθεση.

Καθώς πλησίαζε την κριτική επιτροπή, είχε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της καθώς τοποθέτησε με σιγουριά το πιάτο στο τραπέζι μπροστά τους.

Ολόκληρη η πέρδικα διακοσμήθηκε με ντοματίνια, τοποθετήθηκε τακτοποιημένα και σερβιρίστηκε με φρέσκα κρεμμυδάκια.

Στη θέα της πέρδικας οι κριτές και οι συναγωνιστές της έπαθαν σοκ.

Ένας από τους κριτές μουρμούρισε λέξεις στα ισπανικά που μεταφράζονται σε: «Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στο MasterChef».

Οι κριτές επέπληξαν άσχημα την παίκτρια λέγοντας ότι η παρουσία της στην εκπομπη ήταν ένα μεγάλο λάθος, αλλά εκείνη φαινόταν να μην ενοχλείται από την αποχώρησή της καθώς ανασήκωσε τους ώμους της πριν πει: «Αντίο, αντίο».

Το κλιπ έγινε viral στα social media το 2020 και προβλήθηκε πάνω από 1,8 εκατομμύρια φορές. Τώρα ξαναήρθε στο φως της δημοσιότητας λόγω του νέου κύκλου Master Chef που ξεκινάει σε όλες τις χώρες.

Το MasterChef είναι μια ανταγωνιστική εκπομπή μαγειρικής που δημιουργήθηκε από τον Franc Roddam και μεταδίδεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1990.

Τώρα η εκπομπή παίζεται στην τηλεόραση σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο και προβάλλεται σε περισσότερες από 200 περιοχές.

Αν και ήταν πολύ μακριά για να κερδίσει τον διαγωνισμό, η Saray Carrillo σίγουρα θα μείνει στην ιστορία του MasterChef.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί