Το χιουμοριστικό βίντεο της Μαράια Κάρεϊ …πριν την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιοδείας της

Η Mariah Carey, υπενθυμίζει σε όλους ότι «δεν είναι ακόμα» η ώρα για την περίοδο των γιορτών.

Σε ένα νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , η Mariah κάθεται στο ιδιωτικό της τζετ τυλιγμένη σε μια ζεστή κουβέρτα, καθώς απαντά σε ανακοίνωση του πιλότου.

Ο πιλότος λέει, “Kαλώς ήρθες Μαράια. Κατευθυνόμαστε προς τον Βόρειο Πόλο.”, ενώ ακούγεται η αρχή του εμβληματικού τραγουδιού που όλοι έχουν ταυτίσει με τα Χριστούγεννα “All i want for Christmas is you”. H Carey τότε απαντά “Όχι ακόμα!” προσθέτοντας «Πάντα βιάζονται».

Η ανάρτηση είχε επίσης λεζάντα, “Σε όσους ρωτούν… Όχι ακόμα!!!”

Κάθε χρόνο, η Μαράια Κάρεϊ πηγαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει “It’s tiiiiiiiiiime!”, δηλαδή ότι έφτασε η ώρα, για να καταλάβουν όλοι ότι έχει αρχίσει η ώρα για την χριστουγεννιάτικη περιοδεία της. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Mariah αποκάλυψε τα σχέδιά της για την επερχόμενη χριστουγεννιάτικη περιοδεία της, “Mariah Carey’s Christmas Time”, η οποία ξεκινά στις 6 Νοεμβρίου στο Highland της Καλιφόρνια και σταματά σε πόλεις σε όλη τη χώρα, όπως το Λος Άντζελες, το Φοίνιξ, το Ντάλας, το Νάσβιλ. , Σεντ Λούις, Φιλαδέλφεια και πολλά άλλα, πριν ολοκληρωθούν στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης στις 17 Δεκεμβρίου.

Το “Mariah Carey’s Christmas Time” γιορτάζει την 30ή επέτειο του άλμπουμ της Merry Christmas , το οποίο περιλαμβάνει το εμβληματικό πλέον κλασικό γιορτινό, “All I Want For Christmas Is You”.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί