Ποιά είναι η «θεωρία του Οκτωβρίου» που συζητούν όλοι στο διαδίκτυο!

Η Θεωρία Οκτωβρίου στο TikTok έχει τους δημιουργούς να αντιμετωπίζουν τον μήνα Οκτώβριο σαν μια προληπτική "Πρωτοχρονιά" για τη λήψη αποφάσεων και τον καθορισμό στόχων για την επόμενη χρονιά.

Ποια είναι η τάση του TikTok της Θεωρίας Οκτωβρίου ;
Η βασική ουσία της Θεωρίας του Οκτωβρίου είναι ότι πολλοί άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και αποφάσισαν ότι η αλλαγή της σεζόν θα πρέπει επίσης να σημαίνει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους, δοκιμάζοντας διάφορες μεθόδους αυτοβελτίωσης και μεγάλες αποφάσεις πριν τελειώσει η χρονιά.

Μια άλλη πτυχή της Θεωρίας του Οκτώβρη είναι ότι οι άνθρωποι κάνουν συγκεκριμένα πολύ αυτοστοχασμό και διαλογισμό σχετικά με το πού βρίσκονται στη ζωή τους και πού θέλουν να είναι στο μέλλον. Επειδή ο χρόνος φαίνεται απλώς να εξαφανίζεται όπως η άμμος σε μια κλεψύδρα, οι άνθρωποι που είναι λάτρεις αυτής της θεωρίας θέλουν κάτι να κρατήσουν και να αισθάνονται καλά με αυτό που κάνουν για την επίτευξη των στόχων τους.

Προέλευση της θεωρίας του Οκτωβρίου
Υπήρξαν μερικές αναρτήσεις σχετικά με τη Θεωρία του Οκτωβρίου στο TikTok το 2023, κυρίως από τον TikToker Macy ( @macyymorgan_ ) που μίλησε για το πώς οι διακοπές κάνουν τους ανθρώπους να αναλογιστούν την περασμένη χρονιά τους και να θέλουν να βελτιωθούν. Τούτου λεχθέντος, η τάση απογειώθηκε και έγινε δημοφιλής μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και τις αρχές Οκτωβρίου 2024.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί