Η δραματική στιγμή που μασκοφόροι δολοφονούν 26χρονη σε σούπερ μάρκετ στη Βραζιλία – Βίντεο

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που μια γυναίκα καταδιώκεται από μασκοφόρους μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ από δύο ένοπλους με κουκούλες πριν την δολοφονήσουν μέσα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Η Adriana Silva dos Santos, 26 ετών, εθεάθη να τρέχει στο κατάστημα στο Imperatriz, στη βόρεια Βραζιλία , ενώ οι δολοφόνοι ακολουθούσαν από κοντά σε πλάνα τρόμου από CCTV.

Ένα φοβισμένο νεαρό αγόρι βλέποντας τη σκηνή να διαδραματίζεται μπροστά του τρέχει σε έναν συγγενή πίσω από τον πάγκο και οι δύο πέφτουν κάτω.

Το θύμα τρέχει απελπισμένο στους διαδρόμους πριν βγει από το σούπερ μάρκετ και αναζητήσει καταφύγιο στο αυτοκίνητο έξω.

Αφού κρύφτηκαν στο πίσω κάθισμα, οι δύο ένοπλοι βγαίνουν από το κατάστημα και πυροβολούν από κοντά τη γυναίκα που βρίσκεται στη γωνία.

Μετά τον πυροβολισμό, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μετέφερε το τραγικό θύμα σε ένα κοντινό νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως υπέκυψε στα τραύματά της.

Η Adriana, η οποία καταγόταν από την πόλη Governador Edison Lobão, είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με την αστυνομία. Είχε μετακομίσει πρόσφατα στη γειτονιά Itamar Guará του Imperatriz.

Οι αρχές υποπτεύονται επί του παρόντος ότι η δολοφονία της σχετίζεται με ναρκωτικά και έχουν αρχικά αποκλείσει το ενδεχόμενο γυναικοκτονίας, όπως αναφέρει το NeedToKnow.

Η έρευνα για τον θάνατο της Αντριάνας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί