Αμερικανίδα παρουσιάστρια: Ο Ιησούς ήρθε να μας ελευθερώσει – Χωρίς Εκείνον θα ήμουν σε τρελοκομείο

Η Kathie Lee Gifford δεν είναι λάτρης της θρησκείας, γιατί προτιμά να έχει ισχυρή προσωπική σχέση με τον Ιησού.

«Δεν αντέχω τη θρησκεία», είπε η Gifford, πρώην παρουσιάστρια του Today στο Fox News Digital. «Η θρησκεία βάζει τους ανθρώπους σε αλυσίδες. Και ο Ιησούς έρχεται να μας ελευθερώσει.

“Τι θέλεις; Θέλεις να πας κάπου και να κάθεσαι στο ίδιο στασίδι βδομάδα με τη βδομάδα και να ακούς τα ίδια πράγματα που δεν αλλάζουν καθόλου τη ζωή σου. Ή θέλεις να περπατήσεις με έναν ζωντανό Δημιουργό όλων των πραγμάτων που σε αγαπάει και έχει ένα σχέδιο για τη ζωή σου και το μόνο που λαχταράει είναι να έχεις επικοινωνία μαζί Του;”

Η Gifford έχει στηριχθεί στην πίστη και τη σχέση της με τον Θεό στις πιο δύσκολες στιγμές, λέγοντας: “Δεν θα μπορούσα ποτέ να τα καταφέρω” χωρίς αυτήν.

«Θα ήμουν σε ένα τρελοκομείο χωρίς τον Ιησού», είπε. “Έχω περάσει πολλά άθλια πράγματα στη ζωή μου. Έχω ευλογηθεί πέρα ​​από ότι μπορούσα να φανταστώ. Έκανα μεγάλη ζημιά στην οικογένειά μου, στα πάντα.

“Ήδη κρατούσα το χέρι του Ιησού. Όταν περνάς από τα πράγματα που πέρασα τα τελευταία χρόνια, ξέρεις, 20 χρόνια, απλά κολλάς. Απλώς κολλάς όλο και πιο κοντά Του. Και ξέρω ότι οι άνθρωποι μιλούν πάντα για τους ανθρώπους που έρχονται κοντά στον Θεό και έχουν μια χαρά για όλη τους τη ζωή».

«Αυτό που αισθάνομαι στον κόσμο σήμερα είναι φόβος», συνέχισε. “Ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος τώρα. Ακόμα και οι άνθρωποι που έχουν πολλά χρήματα και ζουν σε όμορφα σπίτια πίσω από τεράστιες πύλες και έχουν ανθρώπους με όπλα να τους προστατεύουν, φοβούνται. Όλοι φοβούνται περισσότερο τώρα από ποτέ, γιατί ο κόσμος είναι τόσο αναστατωμένος Δεν έχει νόημα».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί