Αμαλιάδα: «Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς» λέει ο δήμαρχος Ήλιδας

«Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η φωτιά στην περιοχή Γεράκι», αναφέρει, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. Όπως προσθέτει, «δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, ούτε στο Γεράκι, ούτε στο Χάβαρι, ούτε στα Τσαφλέικα, αλλά επιχειρούν ακόμα τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα, τα οποία και σβήνουν μικρές εστίες». Επίσης, ο δήμαρχος είπε ότι […]

«Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η φωτιά στην περιοχή Γεράκι», αναφέρει, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως προσθέτει, «δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, ούτε στο Γεράκι, ούτε στο Χάβαρι, ούτε στα Τσαφλέικα, αλλά επιχειρούν ακόμα τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα, τα οποία και σβήνουν μικρές εστίες».

Επίσης, ο δήμαρχος είπε ότι «οι ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν κηλιδώσεις της φωτιάς και διάσπαρτες αναζωπυρώσεις, ώστε να μην υπάρξει και πάλι ενεργό μέτωπο».

Απαντώντας στο ερώτημα για το αν έχουν σημειωθεί ζημιές σε σπίτια από την φωτιά, ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ανέφερε ότι «δεν υπάρχει μέχρι τώρα καμία επίσημη ενημέρωση».

Η. Κάνιστρα – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί