Ο Γιόν Βόιτ με νέο βίντεο στηρίζει Τραμπ – Είμαστε στο πιο σκοτεινό σημείο

Ο Γιόν Βόιτ, Αμερικανός ηθοποιός και πατέρας της Αντζελίνα Τζολί, είναι γνωστό πως είναι ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο έχει στηρίξει δημόσια με διάφορα βίντεο και συνεντεύξεις.

Σε ένα νέο βίντεο που ανέβασε χθες στην πλατφόρμα Χ, απευθύνθηκε στους Αμερικανούς πολίτες τονίζοντας πως “είμαστε στο πιο σκοτεινό σημείο από κάθε άλλη φορά και η ελίδα μας, η μόνη ελπίδα μας να ξεφύγουμε από αυτό είναι αυτός ο Νοέμβριος, να ψηφίσουμε για τον πρόεδρο της Αμερικής, τον Ντόναλντ Τραμπ”.

Τόνισε ιδιαίτερα πως “μια ψήφος στους Κάμαλα Χάρις και Τιμ Γουόλς θα ήταν η πιο επικίνδυνη ψήφος που έγινε ποτέ, την οποία θα πληρώσετε με τη δική σας ζωή και με τη ζωή των παιδιών σας, αφού είναι απατεώνες και θα καταστρέψουν το αμερικανό σας όνειρο. Οι δυό τους θα μετατρέψουν την Αμερική σε μια σκοτεινή φυλακή από εγκληματίες που θα σκοτώνουν και θα κλέβουν. Ας φέρουμε τη χώρα μας στη δόξα της και να την κάνουμε ισχυρή και πάλι. Πρέπει να δείτε το ψέμα και να ψηφίσετε τον μόνο που μπορεί να σώσει τη χώρα μας και να την κάνει ασφαλή και πάλι, τον Ντόναλντ Τραμπ. Αν δεν το κάνετε θα το μετανιώνετε. “

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί