7χρονο αγόρι που παραπονιόταν για άσχημη οσμή έπαθε σοκ από αυτό που βρήκαν οι γιατροί!

Ένα 7χρονο αγόρι από την Κίνα που παραπονιόταν για μια μυστηριώδη άσχημη μυρωδιά εδώ και δύο χρόνια, ανακάλυψε τελικά ότι είχε κολλήσει μια μεταλλική βίδα στο αριστερό του ρουθούνι.

Το ανώνυμο αγόρι από το Jiaozuo, στην επαρχία Henan της Κίνας, έλεγε στους γονείς του ότι μύριζε κάτι άσχημα για τουλάχιστον δύο χρόνια, αλλά δεν μπορούσαν ποτέ να καταλάβουν τι ήταν. Σίγουρα δεν μπορούσαν να μυρίσουν αυτό που υπήρχε, και το 7χρονο παιδί δεν μπορούσε πραγματικά να περιγράψει τη μυρωδιά, έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα, αγνόησαν τους ισχυρισμούς του ως κάτι που ήταν μέσα στο μυαλό του.

Ωστόσο, τα παράπονά του έγιναν πιο συχνά τις τελευταίες εβδομάδες και έτσι αποφάσισαν να τον πάνε σε γιατρό. Μια εξέταση στα ρουθούνια του αγοριού αποκάλυψε μια μυστηριώδη μαύρη μάζα στη μύτη του, εύρημα που επιβεβαιώθηκε αργότερα από αξονική τομογραφία του κεφαλιού του.

Το μυστηριώδες αντικείμενο που βρισκόταν στη μύτη του αγοριού δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί και ήταν τόσο ψηλά στη ρινική του κοιλότητα που οι γιατροί ανησυχούσαν ότι μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά ενώ προσπαθούσαν να το βγάλουν. Το να το αφήσεις στη μύτη του αγοριού δεν ήταν επίσης επιλογή, καθώς φαινόταν περιτριγυρισμένο από πύον, που αναμφίβολα προκλήθηκε από μόλυνση. Αφού συνεννοήθηκε με τους γονείς του και ζήτησε τη συγκατάθεσή τους, ένας ΩΡΛ ιατρός αποφάσισε να χειρουργήσει το αγόρι.

Ο γιατρός φέρεται να δοκίμασε τρία διαφορετικά εργαλεία πριν τελικά αφαιρέσει το μαύρο ξένο αντικείμενο από τη μύτη του αγοριού. Ήταν καλυμμένο με πολλά στρώματα ρινικών εκκρίσεων και αποξηραμένο πύον, οπότε κανείς δεν ήξερε πραγματικά τι ήταν στην αρχή, αλλά αφού το καθάρισαν, οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι ήταν μια μεταλλική βίδα.

«Επειδή το αντικείμενο ήταν κολλημένο στη ρινική κοιλότητα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν αδύνατο να δούμε τι ήταν στην αρχή», είπε ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου στο Elephant News . «Μετά από προσεκτικό καθαρισμό, ανακαλύφθηκε ότι ήταν μια μεταλλική βίδα».

Το 7χρονο αγόρι ανάρρωσε πλήρως και δεν ένιωθε πλέον την άσχημη μυρωδιά για την οποία παραπονιόταν τόσο καιρό. Οι γιατροί προειδοποίησαν ότι τα αντικείμενα που κατά καιρούς κολλάνε στη μύτη των παιδιών δεν είναι ασυνήθιστα, επισημαίνοντας ότι συμπτώματα όπως η πυκνή ρινική έκκριση με μια περίεργη μυρωδιά δεν πρέπει να αγνοούνται από τους γονείς. Ωστόσο, παραδέχονται ότι τέτοια αντικείμενα ανακαλύπτονται συνήθως εντός ωρών ή ημερών αφότου κολλήσουν.

Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί