Μια μικρή πράξη αγάπης που έδωσε μια μεγάλη χαρά – Βίντεο

Ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου, γνωστός στην κοινότητά του για το ότι μεταφέρει τους μαθητές με το λεωφορείο κάθε μέρα, έγινε viral όταν μια από τις πράξεις καλοσύνης του άγγιξε τις καρδιές όλων.

Ο Λάρι Φάρις Τζούνιορ, που οδηγεί λεωφορεία στο Λούισβιλ του Κεντάκι, παρατήρησε ότι ένα μικρό αγόρι με το όνομα Λέβι περνούσε ένα άσχημο πρωινό.

“Κανονικά όταν σηκώνομαι, στέκεται εκεί και με περιμένει με ένα πλατύ χαμόγελο, αλλά αυτή τη μέρα, καθόταν στο έδαφος με ένα σακάκι πάνω από το κεφάλι του”, λέει ο Farrish Jr., 35 ετών, στο TODAY.com . «Τον ρώτησα, «Γεια σου φίλε, τι συμβαίνει; Τι έχεις;»

Τότε ήταν που ο Levi, μαθητής της πρώτης τάξης στο Δημοτικό Σχολείο Ένγκελχαρντ, εξήγησε κλαίγοντας ότι δεν είχε πιτζάμες για την Ημέρα Πυτζάμας. Ο Φάρις Τζούνιορ έκλεισε τις πόρτες και είδε τον Λέβι να κάθεται στενοχωρημένος σε ένα κάθισμα μακριά από τους φίλους του.

Ο Farrish Jr. λέει ότι γνωρίζοντας ότι ο Levi ήθελε να συμμετάσχει, αλλά δεν μπορούσε, τον γέμισε θλίψη.

«Σκέφτηκα, «Πρέπει να το φτιάξω αυτό», λέει ο Farrish Jr.

Αφού ο Farrish Jr. τελείωσε τις πρωινές του διαδρομές, κατευθύνθηκε σε ένα κατάστημα Family Dollar και αγόρασε δύο ζευγάρια πιτζάμες για τον μικρό Levi. Στη συνέχεια, πήγε στο σχολείο του Levi για να διορθώσει τα πράγματα.

“Είπα, “Πονούσες σήμερα το πρωί, έκλαιγες, οπότε σου πήρα αυτές τις πιτζάμες”, θυμάται ο Farrish Jr. «Ήταν τόσο ενθουσιασμένος — έπρεπε να είχες δει πώς φώτιζε το πρόσωπό του».

Ο Farrish Jr προσθέτει ότι ο Levi αγκάλιασε τις πιτζάμες στο στήθος του και δεν τις αποχωριζόταν.

Ο κύριος Λάρι, όπως τον αποκαλούν τα παιδιά, άλλαξε όλη τη μέρα του Λέβι, δίνοντάς του απερίγραπτη χαρά.

«Μπορώ να πω ότι ο κύριος Λάρι είναι καλός και η καρδιά του είναι γεμάτη χαρά», είπε ο Λέβι σε ένα δελτίο τύπου. «Όταν μου πήρε τις πιτζάμες, έκλαψα από χαρά».

Ο Farrish Jr., ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν ως σωφρονιστικός υπάλληλος και οδηγός φορτηγού, λέει ότι βρήκε την κλήση του.
«Οδηγώ λεωφορεία εδώ και επτά χρόνια. Είναι το πάθος μου γιατί μπορώ να χτίσω δεσμούς με τα παιδιά», λέει. «Αγαπώ πραγματικά κάθε λεπτό του».

Αφού τα δημόσια σχολεία της κομητείας Τζέφερσον δημοσίευσαν στο Facebook τι έκανε ο Φάρις Τζούνιορ για τον Λέβι, οι άνθρωποι άρχισαν να μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες.

«Ο κ. Ο Larry είναι ο καλύτερος. Ήμασταν ευλογημένοι που τον είχαμε οδηγό του λεωφορείου μας για 4 χρόνια. Κορυφαίος άνθρωπος», έγραψε ένα άτομο.

Πρόσθεσε ένα άλλο, “Ο Λάρι είναι ο καλύτερος και τα παιδιά ξέρουν ότι βρίσκονται σε υπέροχα, στοργικά, ικανά χέρια μαζί του!!!”.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί