Χαμόγελα στο Μαξίμου φέρνουν οι κάλπες στο ΠΑΣΟΚ! Οι λόγοι είναι πολύ απλοί

Και η απουσία αντιπολίτευσης συνεχίζεται...

Με… συγκρατημένη αισιοδοξία βλέπουν στο Μέγαρο Μαξίμου την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας στο ΠΑΣΟΚ.

Κι αυτό γιατί ο νέος πρόεδρος θα είναι στην πραγματικότητα σε κάθε περίπτωση ένας… «παλιός γνώριμος» για την κυβέρνηση.

Εξάλλου στο κυβερνητικό επιτελείο έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν με σχετική ευκολία τον Νίκο Ανδρουλάκη που είναι αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ ήδη από το 2021 και δεν έχει δείξει την παραμικρή απειλή για το Μαξίμου!

Το ίδιο ισχύει και για τον επίσης «γνωστό» στην κυβέρνηση και πιο «αριστερόστροφο» Χάρη Δούκα.

Μία τυχόν νίκη ή «πρόκριση» στον δεύτερο γύρο άλλων ονομάτων θα έφερνε περισσότερο σκεπτικισμό στο Μαξίμου αναφορικά με την πιθανότητα ο πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ να είναι κάποιος άλλος που θα μπορούσε να αντλήσει ψήφους από το κέντρο (βλ. Γερουλάνος ή Διαμαντοπούλου).

Ωστόσο κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε, αλλά δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως στο Μαξίμου δεν ενοχλήθηκαν καθόλου από την μικρή αύξηση όσων πήγαν χθες να ψηφίσουν (που ήταν λίγο πάνω από 300χιλ.).

Πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μαξίμου μάλιστα οι πάντες γνωρίζουν, ακόμα κι αν για ευνόητους λόγους δεν το παραδέχονται μπροστά στις κάμερες, πως το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη (ή του Δούκα) δεν έχει τη δυναμική για να αντλήσει τις χαμένες ψήφους από έναν ΣΥΡΙΖΑ που καταρρέει και μίας ΝΔ που εκ των πραγμάτων έχει δει τα ποσοστά της να πέφτουν αρκετά μέσα σε ένα χρόνο.

ΦΩΤΟ:Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί