Βρετανός εξαπατήθηκε σε τουριστική περιοχή στην Τουρκία και προειδοποιεί – Βίντεο

Ένας Βρετανός τουρίστας προειδοποίησε τους Βρετανούς να είναι «πολύ προσεκτικοί» σε μια δημοφιλή περιοχή της Τουρκίας καθώς κυκλοφορεί μια «μεγάλη απάτη», εξηγώντας πώς έχασε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ως αποτέλεσμα αυτής της απάτης.


Ένας άνδρας εξέδωσε μια προειδοποίηση στους Βρετανούς σχετικά με την επίσκεψη σε μια συγκεκριμένη περιοχή στην Τουρκία λόγω μιας «μεγάλης απάτης» που συμβαίνει εκεί.

Ο Scott, με το όνομα official_scottylum2 στο TikTok , μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς το ζήτημα. Ο δημιουργός περιεχομένου, ο οποίος εξιστορεί τη ζωή στην Τουρκία, ανέφερε ότι υπάρχει ένα πράγμα με το οποίο οι παραθεριστές πρέπει να είναι «πολύ προσεκτικοί» στο Armutalan της Μαρμαρίδας.

Ομολόγησε ότι δεν θα αποθάρρυνε ποτέ κανέναν από το να επισκεφτεί την περιοχή, καθώς παρέχει το «είδος ατμόσφαιρας» που αναζητούν οι άνθρωποι όταν είναι σε διακοπές . Ωστόσο, τόνισε επίσης την ανάγκη προσοχής των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Προειδοποίησε: “Προσπαθήστε να μην βγάλετε την τραπεζική σας κάρτα. Εμένα προσωπικά, με εξαπάτησαν για ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Δεν πρόκειται καν να ασχοληθώ με αυτό, αλλά να προσέχετε τους ανθρώπους να μην σας κοιτάζουν ενώ πληκτρολογείτε την κάρτα σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί εδώ, επίσης, να είστε πολύ προσεκτικοί με τα ποτά εδώ”.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί