YouTuber διέλυσε το 200.000 δολαρίων αμάξι του επειδή…κοιτούσε το κινητό – Οργή στα σχόλια – Βίντεο

Ένας σταρ του YouTube τράκαρε το σπορ αυτοκίνητό του McLaren αξίας 200.000 δολαρίων κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης — και ένα απόσπασμα του περιστατικού έχει γίνει viral.

Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής ροής στην πλατφόρμα Kick το πρωί του Σαββάτου, 5 Οκτωβρίου, ο 20χρονος Τζακ Ντόχερτι βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του και έναν φίλο που τον αποκαλούσε Μάικλ ενώ οδηγούσε σε έναν αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι με την ειδικά σχεδιασμένη McLaren 570S του, γράφει η Daily Mail .

Ένα βίντεο του περιστατικού – το οποίο έκτοτε αφαιρέθηκε από το Kick – δείχνει τον Ντόχερτι να κοιτάζει το τηλέφωνό του ενώ οδηγεί καθώς βρέχει πολύ, σύμφωνα με το πρακτορείο. Ξαφνικά χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αυτό γλιστράει αρκετές φορές στις λωρίδες του δρόμου προτού συγκρουστεί πάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του Doherty X (πρώην Twitter) δείχνει τα επακόλουθα του περιστατικού, στο οποίο καλεί για βοήθεια καθώς κάποιοι περαστικοί σπεύδουν να βοηθήσουν να σπάσουν το παράθυρο του οδηγού. Ο Ντόχερτι συνεχίζει τα γυρίσματα και ακούγεται να ζητά από έναν από τους ανθρώπους που τον βοηθούν να κρατήσει την κάμερά του καθώς βγαίνει από το αυτοκίνητο.

“Το αυτοκίνητό μου!” Ο Ντόχερτι λέει στο βίντεο, πριν φωνάξει στον συνεπιβάτη του: «Είσαι καλά;»

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε στο X δείχνει επίσης τον Μάικλ με αίμα να στάζει στο πρόσωπό του και ένα άλλο βίντεο στον λογαριασμό του Doherty δείχνει τους δυο τους να κάθονται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου καθώς ένας γιατρός κάνει ράμματα στο πρόσωπο του Μάικλ.

Περισσότεροι από 185.000 άνθρωποι παρακολουθούσαν τη ροή του Doherty’s Kick τη στιγμή της συντριβής, ανέφεραν η Daily Mail και το TMZ . Σε ένα βίντεο στο YouTube που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του τον Ιούνιο του 2023, ο Ντόχερτι αποκάλυψε ότι η McLaren κόστιζε 202.850 δολάρια.

Ο λογαριασμός Kick του δημιουργού περιεχομένου καταργήθηκε μετά το περιστατικό και η σελίδα του κατευθύνεται τώρα σε ένα μήνυμα σφάλματος. Οι οδηγίες κοινότητας της πλατφόρμας ροής αναφέρουν ότι οι χρήστες της πρέπει να «δώσουν προτεραιότητα στην ασφάλειά σας και των γύρω σας αποφεύγοντας την επικίνδυνη συμπεριφορά».

«Δώστε προτεραιότητα στην ασφάλεια για τον εαυτό σας, το κοινό σας και οποιονδήποτε άλλο εμπλέκεται», προσθέτουν οι οδηγίες. “Εάν κάποιος βρίσκεται σε κίνδυνο ή χρειάζεται βοήθεια, αποστρέψτε την κάμερά σας και επικοινωνήστε αμέσως με τις τοπικές αρχές.”

Σε μια δήλωση που δόθηκε στο PEOPLE, η Kick είπε ότι «δεν εγκρίνει την παράνομη δραστηριότητα, γι’ αυτό και λάβαμε αμέσως δράση και προχωρήσαμε στην απαγόρευση αυτού του δημιουργού από την πλατφόρμα».

Αφού το βίντεο του Doherty με τα επακόλουθα συγκέντρωσε περισσότερες από 14 εκατομμύρια προβολές στο X, πολλοί από τους συναδέλφους του YouTubers και livestreamers μοιράστηκαν αναρτήσεις στην πλατφόρμα επικρίνοντας τη συμπεριφορά του Doherty.

“Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η φήμη κυνηγιέται περισσότερο από τη συμπόνια”, έγραψε ο streamer dakotaz (πραγματικό όνομα Brett Hoffman) σε μια ανάρτηση , απαντώντας στο κλιπ. “Ένα παιδί, που ασχολείται περισσότερο με την ηχογράφηση και τα μηνύματα, δεν έλεγξε καν τον φίλο του στη θέση του συνοδηγού – η πρώτη του σκέψη ήταν το αυτοκίνητό του. Αυτή είναι η ασθένεια που αντιμετωπίζουμε.”

“Το πρόσωπο του φίλου σου αναβλύζει αίμα, αλλά φροντίζεις να συνεχίσεις να γυρίζεις την κάμερα από όλες τις γωνίες… ωραία”, έγραψε η YouTuber Corinna Kopf σε μια άλλη ανάρτηση .

Ο Ντόχερτι έχει δεχθεί στο παρελθόν επικρίσεις για παρόμοια περιστατικά στους λογαριασμούς του στο YouTube και στο Kick. Τον Νοέμβριο του 2023, δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube που περιείχε πλάνα του να αναποδογυρίζει ένα καρότσι του γκολφ ενώ η κοπέλα του βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί