Πύραυλοι χτυπούν πλέον απευθείας κατοικημένη περιοχή στην Χάιφα του Ισραήλ! Αυξάνεται ο τρόμος, vid

Η κατάσταση οδηγείται εκεί που θέλουν οι διεθνιστές

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, πύραυλοι χτυπούν απευθείας κατοικημένη περιοχή στο Ισραήλ, προκαλώντας φόβο και αναταραχή στους Ισραηλινούς, προκειμένου να νιώσουν και αυτοί πως γίνεται πόλεμος και να αποδεχθούν όποια παγκόσμια λύση επιβληθεί λόγω φόβου!

Συγκεκριμένα, πύραυλοι της Χεζμπολάχ έπληξαν την τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ τη Χάιφα νωρίς τη Δευτέρα, στην πρώτη άμεση επίθεση στην βόρεια πόλη-λιμάνι του Ισραήλ που απέφευγε συνήθως τα χτυπήματα χάρη στα συνήθως αξιόπιστα συστήματα αεράμυνας του στρατού, όπως μεταδίδεται.

Η Χεζμπολάχ είπε ότι στόχευσε μια στρατιωτική βάση νότια της Χάιφα με πυραύλους “Fadi 1”. Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δύο ρουκέτες έπληξαν τη Χάιφα – 17 χλμ. από τα σύνορα του Λιβάνου – στις ακτές της Μεσογείου του Ισραήλ και πέντε έπληξαν την Τιβερία 65 χιλιόμετρα (40 μίλια) μακριά.

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν στη Χάιφα και την Τιβεριάδα, ενώ εικόνες δείχνουν κτίρια που έχουν πληγεί από το χτύπημα!

Ειδικότερα, η αστυνομία στη Χάιφα ανέφερε ότι πολλά κτίρια και περιουσίες υπέστησαν ζημιές, με αρκετές αναφορές για ελαφρείς τραυματισμούς και μερικούς ανθρώπους που μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί