Χαμός στις ΗΠΑ μετά την κοινή εμφάνιση Τραμπ-Μασκ! Τι προσπαθούν να κρύψουν δυτικά ΜΜΕ

Τι φέρεται να συμβαίνει αυτή την στιγμή και γιατί φουντώνει η ανησυχία για τους τυφώνες...

Αγορές στοιχημάτων και δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ δείχνουν τον πρώην Πρόεδρο Τραμπ να έχει προβάδισμα 14 μονάδων στην πολιτεία swing της Πενσυλβάνια μετά το ιστορικό του ράλι MAGA (Make America Great Again) στο Μπάτλερ,  με τον Elon Musk! Μάλιστα γίνεται λόγος ακόμα και για 100.000 παρευρισκομένους!!!!

Η εν λόγω πραγματικότητα δεν δείχνει να κάνει τον γύρο των ΜΜΕ, καθώς οι διεθνιστές προσπαθούν να εμποδίσουν με κάθε μέσο την δεύτερη θητεία του Τραμπ στον Λευκό Οίκο!

Σε αυτή την κατεύθυνση παραμένει στην επικαιρότητα, το τεράστιο μυστήριο με τον τυφώνα που φέρεται να χτυπά περιοχές που υπάρχουν ψηφοφόροι του Τραμπ (βάσει των αριθμών στις εκλογές του 2020), με τον Έλον Μασκ να έρχεται σε κόντρα με την FEMA, επειδή σύμφωνα με τον ίδιο παρεμποδίζει την βοήθειά του!

Μάλιστα, λέγεται πως ένας νέος τυφώνας αναμένεται να χτυπήσει την Φλόριντα σε λίγες μέρες.

Ο στρατηγός των Δημοκρατικών και πρώην σύμβουλος του Ομπάμα Ντέιβιντ Άξελροντ άφησε να εννοηθεί ότι η καταστροφή που προκλήθηκε από τον τυφώνα Helene πιθανότατα θα έβλαπτε περισσότερο τον Τραμπ από την Χάρις στην κάλπη, σημειώνοντας ότι οι περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο είναι πιο Ρεπουμπλικανικές.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι ένας αριθμούς από αυτούς τους ανθρώπους που καταστράφηκαν τα σπίτια και οι ζωές στην δυτική Βόρεια Καρολίνα -στα βουνά εκεί- θα είναι τόσο εύκολο να αγωνιστούν για την εκστρατεία του Τραμπ», τόνισε μεταξύ άλλων!

«Αυτός είναι ο λόγος που η Καμάλα και ο Μπάιντεν δεν βοηθούν, επωφελούνται από την καταστροφή», αναρωτιούνται Αμερικανοί πολίτες στα social media!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί