Αγελάδα με δύο κεφάλια γεννιέται σε φάρμα στο Κεντάκι – “Μία στα 400 εκατομμύρια”

Μια αγελάδα γεννήθηκε σε φάρμα στο Κεντάκι με δύο κεφάλια, μεταξύ των οποίων τέσσερα μάτια και αυτιά, και δύο στόματα και δύο μύτες.

Η οικογένεια Τάρτερ έμεινε σοκαρισμένη από την περίεργη γέννα, η οποία τους είπαν ότι είναι «μία στα 400 εκατομμύρια».

Η Cassie Tarter, 20 ετών, είπε: «Είχε δύο κεφάλια, τέσσερα αυτιά, τέσσερα μάτια, δύο μύτες, δύο στόματα και δύο γλώσσες.

«Ήταν πολύ κοντή, αλλά είχε και τη σπονδυλική της στήλη ανεστραμμένη στην κοιλότητα του θώρακα. Τα πίσω της πόδια ήταν παραμορφωμένα και είχε πολύ κοντή ουρά ».

Η Cassie, φοιτήτρια γεωπονίας, ενημερώθηκε ότι ήταν μία στα 400 εκατομμύρια γέννηση. «Σοκαρίστηκα», είπε. «Είχαμε ένα γουρούνι ίδια περίπτωση αυτή την αγελάδα πριν από χρόνια, αλλά δεν ζούσα εκείνη την εποχή».

Τα δικέφαλα ζώα αντιμετωπίζουν συχνά πολλά προβλήματα υγείας, και παρόλο που αυτό γεννήθηκε ζωντανό, έζησε μόνο λίγο.

Εκτός από μια ανώμαλη σπονδυλική στήλη, το μοσχάρι είχε σχισμή υπερώας σε ένα από τα στόματά του, αρθρογρύπωση στα πόδια του και υπανάπτυκτο ορθό.
Ωστόσο, η σύντομη ζωή του είχε μεγάλη επίδραση στην Κάσι και τους συμμαθητές της.

Είπε: «Έπρεπε να το έχω για να το φέρω στην τάξη μου στο Πανεπιστήμιο Western Kentucky στο Bowling Green.

«Έμαθα ότι υπάρχουν δύο τρόποι που μπορεί να συμβεί αυτό: ο ένας είναι η αντιγραφή του DNA RNA, ο άλλος είναι ότι είναι δίδυμα που σταμάτησαν να αναπτύσσονται και άρχισαν να «απορροφούνται».

«Κάναμε μια αυτοψία σε αυτή την αγελάδα στο μάθημα φυσιολογίας και αναπαραγωγής του Πανεπιστημίου μου και ανακαλύψαμε ότι τα όργανά του ήταν τέλεια για ένα μόνο μοσχάρι, επομένως δεν ήταν δίδυμο που σταμάτησε να μεγαλώνει».

Η μητέρα αγελάδα τα πάει καλά, παρά το θάνατο του μοσχαριού της.
Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί