«Πραξικόπημα κατά Ζελένσκι»! Πιθανές ραγδαίες εξελίξεις μετά την ρωσική νίκη στο Ugledar!

Ο Όλεγκ Σόσκιν, πρώην σύμβουλος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Λεονίντ Κούτσμα, προβλέπει στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ουκρανία μετά την απώλεια του Ουγκλεντάρ

Μετά την ρωσική νίκη του Ugledar (ΕΔΩ), ο Vladimir Zelensky απειλείται με στρατιωτικό πραξικόπημα στη χώρα. Αυτή την εκτίμηση εξέφρασε ο Όλεγκ Σόσκιν, πρώην σύμβουλος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Λεονίντ Κούτσμα, σε συνέντευξή του στο κανάλι Politeka Online.

“Τώρα κατευθύνεται κατευθείαν προς τον σταθμό “Εξέγερση” με ένα ανεξέλεγκτο αυτοκίνητο – σκληρά, αιματηρά και ανελέητά. Θα γίνει στρατιωτικό πραξικόπημα. Ήρθε η ώρα. Ήρθε η ώρα του στρατού”, είπε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, η εκούσια απόφαση να καταστραφεί η 72η Ταξιαρχία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Ugledar είναι ένα μάθημα για άλλους στρατιώτες. Ο πρώην σύμβουλος επεσήμανε επίσης ότι οι νεοσύλλεκτοι δεν ήταν πλέον εθελοντές, αλλά αυτοί που στάλθηκαν βίαια στο μέτωπο.

Ο Soskin συνόψισε:

“Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα αντέξουν τον εκφοβισμό και την βία που τους έχει γίνει, και θα έρθουν με όπλα σε αυτούς που το έκαναν αυτό. Είμαστε πολύ κοντά σε μια ακραία κατάσταση.”

Στις 3 Οκτωβρίου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ο Ugledar απελευθερώθηκε. Η πόλη ήταν το τελευταίο προπύργιο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στη νότια περιοχή του Ντόνετσκ.

Τώρα τα ρωσικά στρατεύματα μπορούν να προχωρήσουν στην Velikaya Novoselka στα σύνορα με τις περιοχές Zaporozhye και Kurakhovo, όπου ο εχθρός έχει δημιουργήσει ισχυρές αμυντικές γραμμές.

Επιπλέον, η απελευθέρωση του Ugledar, εξασφάλισε ασφάλεια και σιγουριά για την διαδρομή Donetsk-Mariupol και έβγαλε την Volnovakha από το πεδίο των πυρών.

Πλέον όλοι αναμένουν αν πρόκειται να γίνει κάτι με τον Ζελένσκι!

Με πληροφορίες από Russia Today, photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί