Άννα Βίσση: Καθηλωτική εμφάνιση στο Καλλιμάρμαρο

Η 'Αννα Βίσση κατάφερε την πλήρη αποθέωση των σχεδόν 70.000 θαυμαστών της τόσο με τη υπέροχη φωνή της όσο και με την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία στη συναυλία που πραγματοποίησε στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ του Σαββάτου η οποία ίσως είναι η μεγαλύτερη στην καριέρα της.

Το σύνολο που επέλεξε να φορέσει ήταν μια haute couture δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου, η οποία χρειάστηκε δύο μήνες για να ολοκληρωθεί. Η κομψότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια ανέδειξαν την αύρα της σταρ, προσφέροντας στη βραδιά μια έξτρα αίσθηση μαγείας και μοναδικότητας.

Το look της ερμηνεύτριας ήταν εμπνευσμένο από τον frontman των Who, Roger Daltrey και την εμβληματική του εμφάνιση στο Woodstock το 1972. Περιλάμβανε μια ολοκέντητη κρυστάλλινη κάπα, διακοσμημένη με 500.000 ιριδίζοντα κρύσταλλα πάνω σε μεταξωτή μουσελίνα, ενώ τα λευκά κρόσσια από μετάξι έδιναν την αίσθηση ότι η κορυφαία καλλιτέχνιδα αιωρούνταν στη σκηνή. Το φως που αντανακλούσε πάνω στα κρύσταλλα δημιουργούσε ένα μαγικό εφέ, ενισχύοντας τη σκηνική της παρουσία.

Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με ένα country cowboy τζιν, διακοσμημένο με 100.000 κρύσταλλα, πέρλες, ασημένιες αλυσίδες και μοναδικές καρφίτσες. Το denim bustier, το T-shirt και το custom γιλέκο από crystal mesh και ασημί αλυσίδες διατήρησαν το ροκ ύφος, ενισχύοντας την ενέργεια της εμφάνισής της ενώ τα ασημί μποτίνια χάρισαν στο σύνολό μία έξτρα δόση λάμψης και κομψότητας.

Η επιμέλεια της εμφάνισης ήταν από την κόρη της, Σοφία Καρβέλα η οποία με τις μοντέρνες πινελιές, επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά τη διαχρονική κομψότητά και τη δυναμική παρουσία της ‘Αννα Βίσση που διατηρεί αναλλοίωτη την επιρροή της στην ελληνική μουσική σκηνή.

Στέλλα Αλεβιζοπούλου – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί