Λάρα Τραμπ για τις εκλογές που πλησιάζουν: Είναι το καλό εναντίον του κακού

Η αγωνία κορυφώνεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Η Λάρα Τραμπ , η νύφη του πρώην προέδρου και η επιλεγμένη πρόεδρός του της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής, είπε, πριν δύο μέρες, στο κοινό στην Πενσυλβάνια ότι ο Θεός χάρισε τη ζωή του πρώην προέδρου «όχι μία, αλλά δύο φορές», αναφερόμενος και στον ένοπλο άνδρα, o συνελήφθη τον περασμένο μήνα έξω από το γήπεδο γκολφ του Τραμπ στο Παλμ Μπιτς.

Η Λάρα Τραμπ έκανε μια δήλωση, η οποία κάνει τον γύρο των ΗΠΑ και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως! «Δεν είναι πλέον μια μάχη μεταξύ Ρεπουμπλικανών εναντίον Δημοκρατών , αριστερά εναντίον δεξιάς. Είναι το καλό εναντίον του κακού».

«Αυτό δεν είναι πλέον μια μάχη μεταξύ Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών, Αριστεράς εναντίον δεξιάς, είναι καλό έναντι του κακού και το καλό θα κερδίσει την μάχη», σημείωσε χαρακτηριστικά!

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πολλοί έχουν αρχίσει και πιστεύουν πως η μάχη πλέον δεν είναι μεταξύ αριστεράς και δεξιάς αλλά κρύβει κάτι μεγαλύτερο!

Όλα αυτά, την ώρα που ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε χθες Δευτέρα πως «η επίθεση της 7ης Οκτωβρίου» στο Ισραήλ «δεν θα είχε συμβεί ποτέ» εάν εκείνος ήταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως λέει και για τον πόλεμο στην Ουκρανία!

«Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ τον εφιάλτη εκείνης της ημέρας», είπε ο Τραμπ σε εκδήλωση που διοργάνωσε σε θέρετρο γκολφ, στο Μαϊάμι της Φλόριντας, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της άνευ προηγουμένου επίθεσης που εξαπέλυσε πριν από έναν χρόνο η Χαμάς.

Οι αμερικανικές εκλογές πλησιάζουν και η αγωνία κορυφώνεται!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί