Η πινακίδα καταστήματος που έγινε…εφιάλτης! Συρρέουν από παντού για φωτογραφίες

Ένα μικρό ιαπωνικό κατάστημα ρούχων έχει γίνει viral αφού η ταμπέλα του με ένα χαριτωμένο μωρό μετατράπηκε σε αξιοθέατο τρόμου λόγω της έντονης ζέστης και του ηλιακού φωτός τα τελευταία δύο χρόνια.

Το Hangai, ένα κατάστημα ρούχων και διαφόρων ειδών στην πόλη Nagahama, στην επαρχία Shiga της Ιαπωνίας, έχει την ίδια πινακίδα εδώ και 10 χρόνια – ένα αξιολάτρευτο μωρό με ένα συννεφάκι ομιλίας που γράφει «Έχουμε πολλά καλά, φθηνά πράγματα».

Ωστόσο, πέρυσι, μετά από ένα ιδιαίτερα ζεστό καλοκαίρι, το σημάδι άλλαξε σε ένα απόκοσμο θέαμα, με τα μάτια και το στόμα του μωρού να γίνονται κατάμαυρα. Λόγω της έντονης ζέστης και του άμεσου ηλιακού φωτός, τα χρώματα άλλαξαν προς το μαύρο δημιουργώντας ένα τρομακτικό θέαμα. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα φέτος, μετά από ένα ακόμη καυτό καλοκαίρι. Η ζέστη έκανε την άλλοτε αξιολάτρευτη ταμπέλα του μαγαζιού ακόμα πιο τρομακτική, με ολόκληρο το πρόσωπο του μωρού να είναι πλέον παράξενα σκοτεινό, σαν να είχε βγει από φωτιά.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Masanao Itaya, ιδιοκτήτης του καταστήματος ρούχων και διαφόρων ειδών Hangai, είπε στο ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων FNN ότι παρατήρησε τη ζημιά στην ταμπέλα του καταστήματός του τον Αύγουστο και σκόπευε να την αλλάξει, φοβούμενος ότι θα τρόμαζε τους πελάτες. Ωστόσο, ήρθε το Φεστιβάλ Obon, και μέχρι να το αλλάξει τελικά, παρατήρησε κάτι περίεργο. Άνθρωποι από όλη τη χώρα έρχονταν στο κατάστημά του για να δουν και να φωτογραφίσουν την πινακίδα «στοιχειωμένο μωρό», οπότε αποφάσισε ότι το να το κατεβάσει θα ήταν κακό για τις επιχειρήσεις.

Τον περασμένο μήνα, μετά από άλλο ένα καλοκαίρι που έσπασε ρεκόρ όσον αφορά τη ζέστη, το σήμα έγινε και πάλι πρωτοσέλιδο ειδήσεων στην Ιαπωνία. Λόγω της υπερβολικής ζέστης, οι σκοτεινές περιοχές γύρω από τα μάτια και το στόμα του μωρού έγιναν μεγαλύτερες και σκούρες κηλίδες άρχισαν να εμφανίζονται στα μάγουλα και τη μύτη του, κάνοντας το ακόμη πιο τρομακτικό. Δεν είναι σαφές εάν ο Itaya θα το καταργήσει επιτέλους τώρα ή αν θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τη δωρεάν διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί