Ινδός πέθανε για ένα…challenge – Έβαλε κόμπρα στο στόμα του και αυτή τον δάγκωσε(vid)

Ένας 20χρονος άνδρας από την Τελανγκάνα της Ινδίας που ονομάζεται Σιβαράτζ έκανε ένα επικίνδυνο challenge με μία κόμπρα το οποίο απέβη μοιραίο.

Τον Σεπτέμβριο, ο Shivaraj ηχογράφησε ένα βίντεο στο οποίο έβαλε το κεφάλι ενός ζωντανού φιδιού κόμπρας στο στόμα του και το κράτησε εκεί για πάνω από 40 δευτερόλεπτα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η δηλητηριώδης κόμπρα δάγκωσε τον άνδρα μέσα στο στόμα του με αποτέλεσμα να πεθάνει αργότερα. Τα ινδικά ειδησεογραφικά μέσα αναφέρουν ότι ο σκοπός του βίντεο ήταν για να προσελκύσει προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο, βλέπετε τον Shivaraj να στέκεται σε ένα μονοπάτι, βάζοντας το κεφάλι μιας κόμπρας στο στόμα του. Αφού τοποθετήσει το φίδι, στέκεται ήρεμα με τα χέρια σταυρωμένα σε στάση προσευχής. Το φίδι κουνιέται σε μια προσπάθεια να απελευθερωθεί. Ο άντρας που καταγράφει το βίντεο μιλάει μερικές φορές και μετά το βίντεο κόβεται.

Πολλά μέσα ενημέρωσης στην Ινδία μοιράστηκαν το βίντεο, αναφέροντας ότι ο νεαρός άνδρας πέθανε αργότερα από ένα δάγκωμα φιδιού κατά τη διάρκεια αυτής της πρόκλησης. Ένα μέσο αναφέρει περαιτέρω ότι το όλο θέμα ήταν ιδέα του πατέρα του Shivaraj.

«Ο άνδρας και ο πατέρας του έβγαζαν τα προς το ζην σκοτώνοντας φίδια», αναφέρει η Hindustan Times . «Έπιασαν επίσης αυτό το φίδι και ο πατέρας του του ζήτησε να κάνει ένα βίντεο με το ερπετό για να το βάλει σε ομάδες WhatsApp. Τελικά, το φίδι τον δάγκωσε αμέσως, προκαλώντας τον θάνατό του».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί