Συνελήφθη γυναίκα ως «serial killer» στον Καναδά – Κατηγορείται για 3 φόνους σε 3 ημέρες

Μια γυναίκα που περιγράφεται από την αστυνομία ως κατά συρροή δολοφόνος συνελήφθη και κατηγορήθηκε την Παρασκευή για τρεις φόνους που έγιναν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα στο Τορόντο, τους καταρράκτες του Νιαγάρα και μια άλλη πόλη του Καναδά.

Οι φρικτές επιθέσεις διήρκεσαν τρεις ημέρες από Τρίτη έως Πέμπτη.

«Είναι κατά συρροή δολοφόνος», είπε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός της περιφερειακής αστυνομίας του Νιαγάρα, Μπιλ Φόρντι , όταν ρωτήθηκε αν η ετικέτα ταιριάζει.

Η Sabrina Kauldhar, 30 ετών, συνελήφθη σε ξενοδοχείο των προαστίων του Τορόντο, αφού η αστυνομία συνέδεσε τις δολοφονίες, καθορίζοντας την περιγραφή του υπόπτου που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση. Η αστυνομία είπε ότι οι ντετέκτιβ προσπαθούν επίσης να ταυτοποιήσουν μια γυναίκα που εθεάθη σε πλάνα κάμερας ασφαλείας την Τρίτη να αγοράζει ρούχα που είχε στην κατοχή της η Kauldhar τη στιγμή της σύλληψής της.


Η Kauldhar αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο για τον θάνατο μιας 60χρονης γυναίκας στο σπίτι της στο Τορόντο, ενός 47χρονου άνδρα σε ένα πάρκο στο Niagara Falls και ενός 77χρονου άνδρα σε ένα πάρκινγκ στο Hamilton του Οντάριο.

Οι ερευνητές είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι το πρώτο θύμα στο Τορόντο, το οποίο βρέθηκε με “ορατό τραύμα” στο σώμα, ήταν γνωστό στον δράστη.

Η Fordy είπε ότι η ύποπτη πιστεύεται ότι είχε στοχοποιήσει τυχαία τα θύματά της στους καταρράκτες του Χάμιλτον και του Νιαγάρα, τα οποία ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία ως Mario Bilich και Lance Cunningham.

Οι δύο άντρες «ασκούσαν και οι δύο τις δουλειές τους και πιστεύουμε ότι ήταν τυχαίες επιθέσεις», είπε ο Φόρντι.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί