Οι αστυνομικοί της Καλιφόρνια επιδεικνύουν το νέο Cybertruck με μουσική από…Terminator – Βίντεο

Η αστυνομία στην πόλη Irvine της Καλιφόρνια κυκλοφόρησε ένα νέο διαφημιστικό βίντεο την Τρίτη για να επιδείξει το νέο της Tesla Cybertruck.

Το νέο Cybertruck πρόκειται να χρησιμοποιηθεί μόνο για το πρόγραμμα κατά των ναρκωτικών DARE και όχι ως περιπολικό. Και, ίσως πιο περίεργο, το βίντεο προώθησης χρησιμοποιεί μουσική από τις ταινίες Terminator .

«Το Αστυνομικό Τμήμα του Irvine (IPD) είναι ενθουσιασμένο που αποκαλύπτει αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το πρώτο αστυνομικό Tesla Cybertruck στη χώρα», ανέφερε το τμήμα σε αναρτήσεις στο X και στο Facebook .

«Το όχημα θα υποστηρίξει το πρόγραμμα Εκπαίδευσης για την Αντίσταση στην Κατάχρηση Ναρκωτικών (DARE) και τις προσπάθειες προσέγγισης της κοινότητας. Αν και το πλήρως εξοπλισμένο όχημα δεν θα χρησιμοποιηθεί ως περιπολικό, μπορεί να ανταποκριθεί σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να βοηθήσει την κοινότητα όταν χρειάζεται», συνεχίζει η δήλωση.

Η αστυνομία του Irvine ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι έλαβε ένα Cybertruck τον Ιούλιο , λίγο μετά τις αναφορές που κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο μήνα ότι μια εταιρεία που ονομάζεται Unplugged Performance στο Hawthorne της Καλιφόρνια, έκανε μεγάλη ώθηση για να εξοπλίσει τους αστυνομικούς στη Νότια Καλιφόρνια με τεχνολογία Tesla. Το Hawthorne είναι ένας μικρός δήμος ακριβώς νότια του Λος Άντζελες όπου η SpaceX και η Tesla έχουν μεγάλες εγκαταστάσεις.

«Για πάνω από τρεις δεκαετίες, οι αξιωματικοί του DARE οδηγούν οχήματα που τραβούν την προσοχή και μοναδικά στο είδος τους που δεν αποτυγχάνουν ποτέ να κεντρίζουν τις εντυπώσεις και να ενθουσιάζουν τους μαθητές. Το IPD πιστεύει στη συνεχή εκπαίδευση των μαθητών και είναι ένα από τα δύο μόνο προγράμματα DARE σε ολόκληρη την πολιτεία», ανέφερε το τμήμα.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί