Απίστευτο: Ζευγάρι Ινδών εξαπάτησε δεκάδες άτομα με «Ισραηλινή Μηχανή του Χρόνου»

Ένα ζευγάρι Ινδών καταζητείται από την αστυνομία για εξαπάτηση δεκάδων ανυποψίαστων θυμάτων καθώς υποσχόταν να τους κάνει να φαίνονται ξανά νέοι με τη βοήθεια μιας ισραηλινής χρονομηχανής!

Ο Rajeev Kumar Dubey και η σύζυγός του Rashmi Dubey πραγματοποίησαν μια από τις πιο απίστευτες απάτες στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Το ζευγάρι Ινδών είχε ένα θεραπευτικό κέντρο στο Kanpur, στην πολιτεία Uttar Pradesh της Ινδίας, όπου έπειθαν τους ανθρώπους ότι γερνούσαν γρήγορα λόγω του υπερβολικά μολυσμένου αέρα και ισχυρίστηκαν ότι μπορούσαν να αντιστρέψουν τη διαδικασία με τη βοήθεια μιας «μηχανής του χρόνου που κατασκευάστηκε από το Ισραήλ». Οι Dubey κατηγορούνται ότι εξαπάτησαν πολλούς ηλικιωμένους που αναζητούσαν έναν τρόπο να ανακτήσουν τη νιότη τους, μάλιστα οι δράστες γέμισαν τις τσέπες τους με 35 crore ινδικές ρουπίες (4,1 εκατομμύρια δολάρια).

«Πρόσφεραν πακέτα για 6.000 Rs (72 $) για 10 συνεδρίες και 90.000 Rs (για ένα σύστημα ανταμοιβής τριών ετών», είπε ο ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας Anjali Vishwakarma στο NDTV , προσθέτοντας ότι το ζευγάρι υποσχόταν στους πελάτες δωρεάν οξυγονοθεραπεία και συνεδρίες θεραπείας για κάθε νέο πελάτη που έφερναν στην κλινική τους.

Η Ρενού Σινγκ, ένα από τα ευκολόπιστα θύματα, υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία ισχυριζόμενη ότι την εξαπάτησαν και είπε στην αστυνομία ότι εκατοντάδες άνθρωποι έχασαν συνολικά 35 crore (4,1 εκατομμύρια δολάρια). Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει αποδείξει ότι πάνω από δώδεκα άτομα έχουν εξαπατηθεί από τους Dubey, αλλά η έρευνα συνεχίζεται ακόμη.

Δεν είναι σαφές πώς οι Rajeev και Rashmi Dubey έπεισαν τους ανθρώπους ότι θα μπορούσαν να αντιστρέψουν τις επιπτώσεις της γήρανσης, αλλά τα θύματα που έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής είπαν ότι υποσχέθηκαν ορατά αποτελέσματα σε λίγους μήνες, χάρη στη θαυματουργή μηχανή του χρόνου που εισήχθη από το εξωτερικό. Ισχυρίστηκαν ότι μπορούσαν να αντιστρέψουν τη γήρανση έως και 20 χρόνια και ακόμη και να επιδιορθώσουν τα κατεστραμμένα εσωτερικά όργανα.

Η ινδική αστυνομία κατέγραψε υπόθεση εξαπάτησης εναντίον των Dubey και αναζητά το ζευγάρι. Τα αεροδρόμια έχουν ειδοποιηθεί για να τους εμποδίσουν να επιβιβαστούν σε οποιοδήποτε αεροπλάνο, αλλά πιστεύεται ότι έχουν ήδη διαφύγει στο εξωτερικό με τα χρήματα των θυμάτων τους.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί