Ο κακός χαμός λίγο πριν τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: «Να φύγει με τις κλωτσιές»

Αξιωματική αντιπολίτευση υπό... διάλυση!

Κορυφώνονται οι πολυμετωπικές προσωπικές κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που δημοσκοπικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθιερώνεται σε μονοψήφια ποσοστά!

Οι βαριές κουβέντες μεταξύ στελεχών και μελών του κόμματος δίνουν και παίρνουν!

Μετά το… χθεσινό επεισόδιο με τα εξώδικα από πλευράς Κασσελάκη, τις απειλές για εισαγγελέα και τις κινήσεις για διαγραφή, υπήρξε και συνέχεια.

Αυτή τη φορά όχι με πρωταγωνιστή τον «έκπτωτο πρόεδρο» του κόμματος, αλλά ενός επιφανούς στελέχους και ενός… πρώην «γαλάζιου» και μάλιστα καραμανλικού.

Πιο συγκεκριμένα, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, ο Κώστας Ζαχαριάδης, έσπευσε να πάρει μέρος στην κόντρα του Ευάγγελου Αντώναρου και της Ράνιας Σβίγκου.

Αναφερόμενος στην κα Σβίγκου, ο κ. Αντώναρος ανέφερε ότι «υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα της», ενώ, για τον κ. Ζαχαριάδη είπε πως «και αυτός μετακλητός υπάλληλος είναι. Πρόκειται για αμελητέα ποσότητα».


Ο Κώστας Ζαχαριάδης ανέφερε ότι «αυτό δεν είναι εικόνα κόμματος αλλά ηθικής παρακμής», προσθέτοντας:

«Ήρθε ο Αντώναρος στα 60 να μας πετάει λάσπη; Νομίζει οτι είμαστε εδώ για το μισθό και τον οδηγό; Να φύγει με τις κλωτσιές, να τον εκπαραθυρώσουμε. Αλήθεια, ο κ. Κασσελάκης τι λέει για αυτά;».

φωτο:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί