Άνδρας αρνείται να εγκαταλείψει το σκάφος του καθώς πλησιάζει ο τυφώνας Μίλτον(vid)

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα που ονομάζεται «Υπολοχαγός Νταν» αρνείται να εκκενώσει το σκάφος του καθώς πλησιάζει ο τυφώνας Μίλτον, αψηφώντας τις προειδοποιήσεις.

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα, γνωστός ως «Υπολοχαγός Νταν», έχει κάνει πάταγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού αρνείται να αφήσει το ιστιοφόρο του μήκους 6 μέτρων πριν από τον τυφώνα Μίλτον κατηγορίας 5 που πλησιάζει.

Με ταχύτητα ανέμου που φτάνει τα 280 χιλιόμετρα την ώρα, αυτός ο τυφώνας είναι μια από τις πιο ισχυρές καταιγίδες στην ιστορία του Ατλαντικού. Παρά τις προειδοποιήσεις εκκένωσης, ο υπολοχαγός Νταν παραμένει αποφασιστικός, δηλώνοντας ότι «τα σκάφη επιπλέουν». Τα σχόλιά του, που κοινοποιήθηκαν από το DramaAlert στο Twitter, έχουν προκαλέσει ένα μείγμα ανησυχίας και θαυμασμού στο διαδίκτυο.

Ο συνεργάτης του Barstool Sports Karim σχολίασε την κατάσταση, σημειώνοντας ότι ενώ η απόφαση του Νταν φαίνεται απερίσκεπτη, μπορεί επίσης να είναι ένας άνθρωπος που ξέρει ακριβώς τι θέλει. Ο Νταν πρόσθεσε ότι θα εγκατέλειπε το σκάφος του μόνο για μια γυναίκα, δείχνοντας την αποφασιστικότητά του να ξεφύγει από την καταιγίδα στη θάλασσα.

Καθώς ο τυφώνας Μίλτον πλησιάζει, οι αρχές καλούν τους κατοίκους να απομακρυνθούν. Ωστόσο, η άρνηση του “υπολοχαγού Νταν” έχει τραβήξει την προσοχή του διαδικτύου. Ο παραγωγός Bussin, Jack McPherson, ο οποίος παρακολουθεί το ταξίδι του Νταν, δήλωσε: “Θα λυπηθώ αν δεν τα καταφέρει, αλλά πιστεύω ότι έχει την καρδιά να επιβιώσει”. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζουν να παρακολουθούν την πορεία της καταιγίδας και τη μοίρα του Νταν.

«Ξέρω ότι ο Θεός δεν με έφερε ως εδώ για να μου συμβεί κάτι », είπε ο Τζέι σε ένα βίντεο μιας συνέντευξης στο Weather Channel. Προηγουμένως είχε ξεπεράσει τον τυφώνα Helene που έπληξε την πολιτεία στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον Τζέι, η άνοδος του νερού δεν είναι μεγάλη ανησυχία, αλλά οι ισχυροί άνεμοι που θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν το σκάφος του στη θάλασσα είναι εκείνοι που τον ανησυχούν. «Όσο περισσότερο το περνάς, τόσο περισσότερα μαθαίνεις», είπε ο Τζέι στον δημοσιογράφο. «Είμαι σίγουρος για την ικανότητά μου να το ξεπεράσω εκτός κι αν μετατραπεί σε κατάσταση τύπου Μάγου του Οζ και καταλήξω στο Κάνσας». Ο Τζέι αναφέρει ότι του ζητήθηκε να φύγει από τις αρχές επιβολής του νόμου, αλλά με το μοτέρ του να μην λειτουργεί και τους δυνατούς ανέμους, μένει στη θέση του. «Θα είμαι εδώ. Θα σας δω την Παρασκευή», είπε ο Τζέι στο τέλος της συνέντευξης.

@terrenceconcannon

@JoeSea on why he wont leave the boat

♬ original sound – Tampa Terrence

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί