Βίντεο: Τρομακτικός ανεμοστρόβιλος λίγες ώρες πριν την άφιξη του τυφώνα Μίλτον

Ένας τρομακτικός ανεμοστρόβιλος καταγράφηκε στην κάμερα να διασχίζει έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο εν όψει της άφιξης του τυφώνα Milton .

Ο ανεμοστρόβιλος, άγνωστου μεγέθους, εντοπίστηκε να διασχίζει τον αυτοκινητόδρομο 1-75 κοντά στο Sunrise της Φλόριντα – περίπου 255 μίλια από τον κόλπο Tάμπα. Δεν είναι γνωστό εάν υπήρξαν ζημιές ή θύματα από τη δύναμη της φύσης. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στο Μαϊάμι δημοσίευσε μια φωτογραφία στην κοινωνική πλατφόρμα X, γράφοντας: “Ο ανεμοστρόβιλος διασχίζει τον αυτοκινητόδρομο I-75 καθώς μιλάμε! Αναζητήστε καταφύγιο ΤΩΡΑ!”

Οι άνθρωποι στην περιοχή έχουν προειδοποιηθεί ότι οι ανεμοστρόβιλοι θα είναι «συχνοί» καθώς πλησιάζει ο τυφώνας Milton. Αν και αναμένεται να είναι αδύναμοι, θα μετακινηθούν σε πολυκατοικημένες περιοχές και δυνητικά θα θέσουν σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων.

Η Διευθύντρια Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης, Κάθι Πέρκινς, είπε: “Αυτό είναι, παιδιά, όσοι από εσάς χτυπηθήκατε κατά τη διάρκεια του τυφώνα Helene, αυτό θα είναι νοκ-άουτ. Πρέπει να βγείτε έξω και πρέπει να βγείτε τώρα”. Ο Πέρκινς είπε ότι 13 δημόσια καταφύγια είναι ανοιχτά για άτομα που δεν έχουν άλλη επιλογή να ξεφύγουν από την καταιγίδα και ότι οι μεγάλες γέφυρες γύρω από τον κόλπο Τάμπα θα αρχίσουν να κλείνουν το απόγευμα.

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί