Συγκλονισμένοι οι συμπαίκτες του Μπάλντοκ σε Παναθηναϊκό και Εθνική! Τι θα γίνει στο ματς με την Αγγλία

Απίστευτα συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι στο άκουσμα του τραγικού χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ το βράδυ της Τετάρτης (9/10),

είναι άπαντες στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», έχοντας «μαυρίσει» τα προφίλ της ΠΑΕ στα social media, εξέδωσαν ανακοίνωση μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (10/10), εκφράζοντας την τεράστια οδύνη τους.

«Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock» ανέφερε ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Συμπαίκτες του Μπάλντοκ και παράγοντες του ΠΑΟ βρέθηκαν στο σπίτι του άτυχου ποδοσφαιριστή μη μπορώντας να πιστέψουν πως δεν είναι πια μαζί τους!

Στην δική της επίσημη ανακοίνωση η ΕΠΟ έγραψε: «Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο…».

Συγκλονισμένοι είναι και οι συμπαίκτες του Μπάλντοκ στην Εθνική Ελλάδος, οι οποίοι θα αγωνιστούν σήμερα εναντίον της Αγγλίας με μαύρα περιβραχιόνια!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί