Γαμπρός γίνεται viral γιατί εργάζεται…εν ώρα γάμου! “Βροχή” τα αρνητικά σχόλια

Μια φωτογραφία ενός γαμπρού που εργάζεται κατά τη διάρκεια του γάμου του έχει τρελάνει το διαδίκτυο, ορισμένοι μάλιστα την χαρακτηρίζουν ως λόγο διαζυγίου.

Η ανάρτηση ανέβηκε από τον Torrey Leonard, συνιδρυτή της εταιρείας AI Thoughtly, ο οποίος επαίνεσε τον νέο γαμπρό Casey Mackrell που έβγαλε ένα φορητό υπολογιστή στο γάμο του για να κάνει κάποια δουλειά.
Μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε από τον ιδρυτή μιας start up εταιρείας με έδρα τις ΗΠΑ έλαβε τον τίτλο «μιας από τις πιο καταθλιπτικές αναρτήσεις στο LinkedIn που υπάρχουν», προκαλώντας εκατοντάδες αρνητικά σχόλια από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο συνιδρυτής μου ο Κέισι έχει χτίσει τη φήμη του ως «ο τύπος που κάθεται στο φορητό υπολογιστή του σε μπαρ» από το SF μέχρι τη Νέα Υόρκη», έγραψε ο κ. Λέοναρντ.

«Την περασμένη εβδομάδα η Thoughtly έφερε έναν πελάτη που η δουλειά του έπρεπε να ολοκληρωθεί μέσα σε 2 εβδομάδες. Λοιπόν, εδώ ολοκληρώνει τη δουλειά. Στο δικό του γάμο. Συγχαρητήρια Κέισι – τώρα, σε παρακαλώ, πάρε λίγο χρόνο».

Εκατοντάδες άνθρωποι έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση, χαρακτηρίζοντάς την «μία από τις πιο καταθλιπτικές αναρτήσεις στο LinkedIn που υπάρχουν» και μάλιστα κοινοποιήθηκε σε άλλες σελίδες κοινωνικών μέσων.

Ο ίδιος ο γαμπρός έπρεπε τελικά να διευκρινίσει λέγοντας: «Μην ανησυχείτε, επέστρεψα στον χορό και τη σαμπάνια 2 δευτερόλεπτα αργότερα».

Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κατευνάσει τους άλλους χρήστες του LinkedIn.

«Δηλαδή η εταιρεία σας έχει τόσο τρομερή ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ζωής που δεν μπορείτε να κάνετε ΓΑΜΟ χωρίς να χρειαστεί να εργαστείτε; Είναι λυπηρό σαν κόλαση», έγραψε ένας.

Κάποιοι άλλοι αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα της ανάρτησης, λέγοντας ότι έπρεπε να στηθεί καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι κάποιος θα ήταν «τόσο γελοίος και ασεβής προς τη νύφη και την οικογένειά του».

«Εκτός από το γεγονός ότι αυτό είναι πιθανότατα σκηνοθετημένο, το να ωθήσεις τους ανθρώπους να θυσιάσουν την ιδιωτική τους ζωή και την ψυχική τους υγεία δεν είναι αυτό που νομίζεις», πρόσθεσε ένας άλλος.

Σε μια συνέντευξη στο news.com.au ο Leonard υπερασπίστηκε την απόφαση του συνιδρυτή του και εξήγησε την κατάσταση.

«Ως εταιρεία, αυτό που κάνουμε είναι πολύ υψηλό. Κάθε ένας από τους πελάτες μας, εξαρτώνται από εμάς για να λειτουργούν τέλεια, 24-7, όλο το εικοσιτετράωρο, χωρίς ερωτήσεις», είπε στο δημοσίευμα.

«Συνεργαζόμαστε με πολλές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και περνάμε πολλές ώρες τη νύχτα, παραμένοντας ξύπνιοι, διορθώνοντας προβλήματα, επιλύοντας προβλήματα, δημιουργώντας νέες δυνατότητες.

«Στο πλαίσιο αυτής της ανάρτησης, έπρεπε να λύσει ένα πρόβλημα και ήταν πραγματικά μόνο κάτι που εκείνος που μπορούσε να λύσει. Ήταν μια εργασία τριών έως πέντε λεπτών.

«Κατανοούμε ότι αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι για όλους. Προφανώς χρειάζεται πολλή δουλειά, αλλά είναι κάτι που αγαπάμε».

Διευκρίνισε επίσης ότι η νύφη του Mackrell, Grace, δεν είχε πρόβλημα με τη σύντομη διακοπή την ευτυχισμένη τους μέρα.

«Έβγαιναν πολλά χρόνια, οπότε τον είδε να βγάζει ένα φορητό υπολογιστή σε ένα τραπέζι εστιατορίου. Θέλω να πω, φαίνεται τρελό, αλλά αυτός είναι ακριβώς ο Κέισι. Προφανώς τα πάει καλά με αυτό».

Δείτε τη ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί