Ο «Υπολοχαγός Νταν» επιβίωσε από τον τυφώνα Μίλτον! Tον βρήκε δημοσιογράφος – Βίντεο

Ο δημοφιλής χρήστης του TikTok, γνωστός ως «Υπολοχαγός Νταν» επέζησε από τον τυφώνα Μίλτον, αφού αρνήθηκε να εκκενώσει το σκάφος του στον κόλπο της Τάμπα.

Ο Τζο Μαλινόφσκι, το πραγματικό του όνομα, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού απέρριψε τις συμβουλές των αξιωματούχων να εκκενώσει την περιοχή, η οποία βρισκόταν στο δρόμο του τυφώνα.

Ο Kevin O’Donnell, ένας ρεπόρτερ στο Fox 13, επιβεβαίωσε ότι ο Malinowski επέζησε από την πτώση αφού του μίλησε στο σκάφος του.

“Ενημέρωση του υπολοχαγού Νταν: Επέζησε για να μιλήσει για την άγρια ​​νύχτα του βγαίνοντας από τον τυφώνα Μίλτον με το ιστιοπλοϊκό του μήκους 20 μέτρων”, έγραψε ο O’Donnell στο X, πρώην Twitter .

Ο Malinowski είπε ότι η εμπειρία δεν ήταν τόσο κακή όσο πίστευε.

«Υπολοχαγέ Νταν είσαι καλά;» τον ρωτάει ένας άντρας. «Ναι, είμαι καλά» απαντάει εκείνος ξεπροβάλλοντας από το σκάφος του το οποίο δεν λέει να εγκαταλείψει.

«Το νερό θα έρθει, θα ανέβει. Αν είσαι στην ξηρά, θα πλημμυρίσεις. Κινδυνεύεις να πνιγείς. Εγώ είμαι σε ένα σκάφος, οπότε το σκάφος ανεβαίνει με το νερό… είναι πραγματικά το πιο ασφαλές μέρος να βρίσκεσαι, πάνω στο σκάφος μου», δήλωσε σε ένα από τα προηγούμενα βίντεό του στο TikTok.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί